Importanța Accesorilor de Sablare Superior Calitative pentru derularea eficientă a lucrărilor în șantiere și ateliere

BUCURESTI - 5 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Astăzi supunem atenției dumneavoastră o valvă de referință: Fina II pentru instalații de sablare - probabil cea mai bună valvă la ora actuală.

Valvă pentru instalații de sablare Fina II by GritSablare

Valvă pentru instalații de sablare Fina II by GritSablare

 Cand faci o alegere, recomandăm serviciile comerciale complete. GritSablare pune la dispoziția clienților săi: asistență tehnică la instalarea echipamentelor industriale, documentație tehnică, garanție produselor, precum și servicii post-garanție, cum ar fi: opțiunea de buy-back pentru echipamentele vechi cumpărate anterior, precum și servicii de recuperare și neutralizare a deșeurilor de materiale de sablare. 

GritSablare

Productivitatea este mai ridicată în cazul operațiilor de sablare efectuate cu accesorii de sablare profesionale, pentru eliminarea straturilor de rugină, atunci când rata de alimentare cu abraziv a valvei are deschiderea de 3 sau 4  - calculată pentru o valvă de referință Fina II.

• Buton de control ranforsat, din nailon / fibră PA66, care elimină orice fisură prematură și este rezistent la impact.

• Dispunere simplificată a corpului valvei, care permite ca întregul ansamblu format din butonul de control și piston să fie îndepărtat într-o singură bucată, pentru a derula cu ușurință operațiunile de întreținere. Nu trebuie să scoateți supapa butonului de control pentru întreținere.

• Carcasă întărită pentru pistonul de dozare abraziv.

• Manșon abraziv turnat cu precizie din poliuretan și pliurile turnate P / U permite montarea precisă.

• Niplul de țeava întărit cu o carcasă pentru prindere exterioară, aceasta reduce foarte mult uzură internă care apare în punctul în care șuruburile de fixare tradiționale sunt înșurubate în corpul de țeavă.

Cand faci o alegere, recomandăm  serviciile  comerciale complete. GritSablare pune la dispoziția clienților săi: asistență tehnică la instalarea echipamentelor industriale, documentație tehnică, garanție produselor, precum și servicii post-garanție, cum ar fi: opțiunea de buy-back pentru echipamentele vechi cumpărate anterior, precum și servicii de recuperare și neutralizare a deșeurilor de materiale de sablare.