Luxury Lifestyle Fair - trei zile memorabile intr-un cadru de exceptie!

BUCURESTI - 21 septembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In perioada 22-24 septembrie, Palatul Noblesse- Lifestyle Palace te invita la Luxury Lifestyle Fair, unde, pe parcursul a 3 zile in intervalul orar 10:00-23:00, nobila cladire din centrul Bucurestiului gazduieste o expozitie de elita pentru iubitorii de valoare si rafinament.

Invitatie Luxury Lifestyle Fair

Invitatie Luxury Lifestyle Fair

Luxury Lifestyle Fair isi va deschide portile in fiecare zi de 22, 23 si 24 septembrie incepand cu ora 10:00 AM. In fiecare seara de targ, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt asteptati cu momente speciale prin care pot cunoaste colectiile si oamenii din spatele brandurilor, cu vouchere speciale oferite de expozanti numai pe perioada targului, dar si cu show de tango si concert live, cocktail party & candy bar, workshop-uri si networking.

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace este deschis pentru vizitare in fiecare zi (22-24 septembrie) incepand cu ora 10:00 AM.

Program evenimente Luxury Lifestyle Fair, in fiecare seara incepand cu ora 19:00 PM:

 

Joi, 22 septembrie: 19:00- 22:00

19:00 Primirea invitatilor

19:30 Welcome Speech Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

19:35 Welcome Speech Tatiana Balaban, Ambasador Luxury Lifestyle Fair

19:40 Mirela Paduraru- Invitatie Workshop “Consiliere estetica si imbunatatirea imaginii”, vineri 23 septembrie

19:50 Invitatie Universul Lifestyle Palace Luana Ibacka- Manager&Producer Noblesse Chanel

20:00 Prezentari expozanti- noutati, oferte speciale pe perioada targului

20:30- 21:00 Violin Show by Graziella

 

Vineri, 23 septembrie: 19:00- 23:00

19:00 Welcome Speech Tatiana Balaban, Ambasador Luxury Lifestyle Fair

19:05 Workshop “Consiliere estetica si imbunatatirea imaginii” by Mirela Paduraru (In Biblioteka Hub)

20:05 Tango Pasion- Show de tango. Mister, pasiune, fantezie by Dragos Samoil

20:30 Intro “Magia relationarii El/Ea” by Luana Ibacka, Trainer Noblesse Academy

20:45 Cooking Show by Chef Cezar Munteanu cu Restaurant Cezanne (In Biblioteka Hub)

21:00 – 21:30 Violin Show by Graziella

 

Sambata, 24 septembrie: 18:00-23:00

18:00 Workshop “Selling luxury” by Tatiana Balaban

19:00 Speech Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

20:00 Violin Show by Graziella

 

Expozanti

Noblesse Interiors, Fendi Casa, Luminori, Automobile Bavaria, Harley Davidson, Iqos, Bang&Olufsen, Swiss Diamond, Tudor. Tailor Personal, Mary Kay, Popasului Residence, Maff Bags, Christina Andrei Atelier, Restaurant Cezanne, Crama Oprisor, Alexandrion Group Romania, Tort Design.

Pe perioada targului, Noblesse Interiors ii rasfata pe toti iubitorii de design interior, oferind un discount de 25% la toate piesele de mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni expuse in showroom-ul din interiorul Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

 

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse sau din reteaua www.iabilet.ro.

 

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro, pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul targului, invitati speciali si concerte live.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

Despre Noblesse Group

Noblesse Group se distinge in mediul de business national si international prin complexitatea brandurilor care il compun. Acestea sunt Noblesse Interiors, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, Studio Insign, Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse si Biblioteka.

Fiecare dintre acestea este caracterizat prin pasiunea pentru design interior, servicii de o inalta calitate, grija pentru protejarea si salvarea cladirilor monumente istorice si promovarea culturii si artei romanesti.