Noblesse Interiors castiga doua premii speciale la Caminul 20 ani

BUCURESTI - 1 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Miercuri, 30 martie, Noblesse Interiors a primit două premii speciale în cadrul evenimentului Căminul 20 ani, eveniment care a avut loc la Palatul Noblesse . Loredana Preda, CEO Noblesse Group, și Silviu Preda, managing partner, au primit trofeul pentru dezvoltarea designului şi încurajarea tinerilor designeri, pentru modul în care au conceput transformarea unei clădiri vechi într-un modern atelier de design , dar și într-un showroom unic in Europa , găzduite în interiorul Palatului Noblesse .

Al doilea premiu a fost înmânat designerului Alessandro Lusito, manager departament proiectare la Studio InSign (member of Noblesse Group), pentru aportul în realizarea proiectului Palatul Noblesse.

Premiile vin ca o recunoaștere a  viziunii și a efortului depus pentru dezvoltarea și promovarea  designului de interior în România, într-un concept unic, de referință pe piața internațională.

Pasionații de design interior regăsesc în portofoliul Noblesse Interiors cele mai importante branduri din lume, fie că este vorba de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, textile, placări și  finisaje premium. De asemenea, Noblesse Interiors oferă servicii complete de proiectare și consultanță, având o echipă complexă de designeri și arhitecți talentați  ale căror proiecte se bucură de recunoaștere internațională.

Evenimentul a fost prezentat de actrița Monica Davidescu și a avut ca scop aniversarea celor 20 de ani de existență a revistei Căminul. Evenimentul a avut loc la Palatul Noblesse, clădire monument istoric și showroom-ul Noblesse Interiors, un spațiu inedit care prezintă o incursiune în lumea designului interior. Tot în cadrul evenimentului a fost prezentat în avanpremieră și cel mai nou spațiu inaugurat in cadrul Palatului Noblesse -  Biblioteka – hub for designers, spațiu dedicat designerilor și arhitecților de interior. Lansarea oficiala a spatiului va avea loc in luna mai .

Noblesse Group International   www.noblesse-group.com  pr@noblesse-group.com

Noblesse Interiors www.noblesseinteriors.com  info@noblesseinteriors.com 

Palatul Noblesse www.palatulnoblesse.ro   event.manager@palatulnoblesse.ro

Despre Noblesse Group

Noblesse Interiors este parte din Noblesse Group International, o companie multibrand ce oferă produse și servicii de valoare, conectând industria creativă și culturală sub motto-ul Add value to your lifestyle.