Noblesse Interiors la Luxury Lifestyle Fair - trei zile in care esti rasfatat cu reduceri de 25% la toate produsele din showroom!

BUCURESTI - 23 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In perioada 22-24 septembrie, Noblesse Interiors te invita la Luxury Lifestyle Fair , eveniment gazduit de Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, in intervalul orar 10:00-23:00 pentru a te rasfata pe tine si pe toti iubitorii de design interior cu discount-uri de 25% la toate piesele de mobilier, corpurile de iluminat, placarile si decoratiunile expuse in showroom-ul Noblesse Interiors.

 Noblesse Interiors @ Luxury Lifestyle Fair

Noblesse Interiors @ Luxury Lifestyle Fair

Luxury Lifestyle Fair isi va deschide portile in fiecare zi de 22, 23 si 24 septembrie la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, incepand cu ora 10:00 AM. In cadrul acestui eveniment exclusivist Noblesse Interiors te va incanta cu cele mai noi si frumoase colectii create de unii dintre cei mai renumiti artizani la nivel international, colectii pe care le vei putea achizitiona cu un discount de 25% reducere. Patrunde in Showroom-ul Noblesse Interiors, intr-o atmosfera de poveste, intr-un cadru unic creat de cele mai luxoase articole de mobilier, corpuri de iluminat, placari si decoratiuni, unde vei putea atinge, simti si testa produsele Noblesse Interiors pentru a te convinge de calitatea exceptionala a acestora. De asemenea, aici vei putea cunoaste designerii Noblesse Interiors si afla de la acestia cele mai in voga trenduri 2017.

 

In fiecare seara de targ, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt astepti cu cocktail party & candy bar, workshop-uri si networking.

 

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse sau din reteaua www.iabilet.ro.

 

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors - showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy - cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Palatul Noblesse - Lifestyle Palace. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse - Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa. Cladirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusetea aristocrata a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 din perioada nationalizarii, la perioada postcomunista si de abandon pana in 2012. In anul 2012 intra in posesia Noblesse Group International, detinator al mai multor branduri, care activeaza in domeniul designului interior si al industriilor culturale. Dupa un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, un concept unic in Europa.

Despre Noblesse Group

Noblesse Group se distinge in mediul de business national si international prin complexitatea brandurilor care il compun. Acestea sunt Noblesse Interiors, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, Studio Insign, Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse si Biblioteka.

Fiecare dintre acestea este caracterizat prin pasiunea pentru design interior, servicii de o inalta calitate, grija pentru protejarea si salvarea cladirilor monumente istorice si promovarea culturii si artei romanesti.