Noblesse Palace Christmas Fair 2018 - Your one stop Christmas shop!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Live site

Arome tentante, strălucire festivă, toate sunetele minunate ale sezonului și un ospaț delicios! Noblesse Palace Christmas Fair a ajuns la a 3-a editie ce va avea loc intre 6 si 8 decembrie 2018, la Palatul Noblesse-Lifestyle Palace!

Noblesse Palace

Noblesse Palace

De Craciun, toate drumurile fac raspantie la Palatul Noblesse si apoi duc acasa, acasa la cei dragi. Palatul Noblesse- Lifestyle Palace te asteapta sa gasesti cadoul perfect pentru oamenii pe care ii iubesti, cadoul care sa spuna din toate fibrele lui colorate: "Te iubesc, te iubesc si-ti multumesc pentru inca un an in care mi te-ai dat". Totul este aranjat cu grija, cu grija la timpul tau, pentru ca fiecare secunda in plus petrecuta cu ai tai se masoara in zambete, iar echipa de organizare pe asta pune cel mai mare pret.

Stand-urile frumos decorate oferă obiecte de artizanat și cadouri (piese vestimentare, bijuterii, accesorii, produse cosmetice etc.), delicii festive si specialități regionale delicioase. În tot acest timp, corurile oferă acompaniament muzical festiv langa bradul inalt de 4 metri. Cuprinzand intreg palatul, Noblesse Palace Christmas Fair sărbătorește obiceiuri și tradiții sezoniere în încântătoarea cladire istorica din centrul Bucurestiului, organizand evenimente si petreceri in fiecare seara de targ.


Program Noblesse Palace Christmas Fair:

6 decembrie 17:00- 23:00: Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și eveniment “Noblesse Christmas Ball”, bal caritabil organizat de Asociatia Culturala Noblesse in parteneriat cu Fundatia “Sansa la Viitor”.

7 decembrie 17:00- 23:00: Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și eveniment “Noblesse Christmas Party”, o seara speciala in care distractia se imbina perfect cu shopping-ul.

8 decembrie 12:00- 20:00: Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și eveniment “Santa Claus is coming to… Palace”, cand il vom intampina pe Mos Craciun incarcat de cadouri.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Prețul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achiziționa de la intrarea Palatului Noblesse.

Parteneri media: Femeia, Kudika, Garbo, Business Woman, 9AM, Wall Street, Canal 33, Romania Libera, Casa mea, Ghidul Miresei

În acest an, Târgușor este partener al Noblesse Palace Christmas Fair. Târgușor este un târg autentic românesc ce își propune să susțină artizanii, designerii și meșteșugarii autohtoni și să îi promoveze pe aceștia pe plan local și national. Târgușor susține Creația în toate formele ei și încurajează Inovația, pentru definirea unui Brand puternic.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Noblesse Palace Christmas Fair pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentului, expozanti, invitati speciali si concerte live.

Palatul Noblesse- Lifestyle Palace este un proiect al Noblesse Group International, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, reststaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, artă și design, un concept unic în Europa.

 

 

Despre Noblesse Group

Noblesse Group se distinge in mediul de business national si international prin complexitatea brandurilor care il compun. Acestea sunt Noblesse Interiors, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, Studio Insign, Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse si Biblioteka.

Fiecare dintre acestea este caracterizat prin pasiunea pentru design interior, servicii de o inalta calitate, grija pentru protejarea si salvarea cladirilor monumente istorice si promovarea culturii si artei romanesti.