Noi oportunităţi de implicare în proiecte internaţionale finanţate de Comisia Europeană prin programul PHARE

BUCURESTI - 14 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.experts-database.com este sursa dumneavoastră de cea mai bună calitate dacă doriţi să fiţi cooptat într-o echipă de specialişti români şi străini pentru proiecte finanţate de Comisia Europeană!

Accesul uşor la baza noastră de date vă poate oferi şansa de a fi implicat într-unul sau mai multe proiecte finanţate de organisme internaţionale.
Pentru luna iunie sunt oferite oportunităţi de colaborare în cadrul unui nou proiect Phare ce se va derula în România începând cu data de 15 septembrie 2007: „Adapting the Young Professional Scheme to The Needs of the Civil Service Reform”.

Acest proiect de asistenţă tehnică are ca scop continuarea reformei administraţiei publice româneşti cu accent pe reforma funcţionarilor publici şi va dezvolta Corpul Mangererilor Publici Profesionişti nou creat adaptându-l nevoilor curente ale reformei.

Vi se oferă şansa de a participa în cadrul acestui proiect, ocupând una din poziţiile:

•Team Leader
•Training and development curriculum expert
•Project Coordinator

Puteţi aplica pentru aceste poziţii, trimiţându-ne CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail: ana-maria.mihaescu@gie2.com, sau prin înregistrare directă la aceeaşi adresă de web accesând opţiunea “Registration”.
CV– urile primite vor fi evaluate şi înscrise în baza noastră de date, care va permite contactarea şi contractarea şi în cadrul proiectelor viitoare sau în curs de derulare.

Baza noastră de date a fost accesată de un număr important de specialişti, fiind folosită ca motor de căutare a diferitelor oportunităţi de angajare în proiecte naţionale şi internaţionale, aceştia fiind la ora actuala implicaţi in proiectele derulate de compania noastră.

Despre Group of Independent Experts

Puteţi afla mai multe informaţii referitoare la cerinţele si oportunităţile oferite vizitând site-ul www.gie2.com , unde veţi găsi linkuri directe atât pentru a accesa baza noastră de date cât şi site-ul oficial al companiei Grup Independent Expert SRL.
Telefon: + 40 (0) 2 13 18 77 72
Fax: + 40 (0) 2 13 18 77 73

office@gieltd.com