Oferiţi-vă şansa de a colabora cu o echipă alcătuită din persoane bine pregătite şi cu experienţă internaţională în implementarea de proiecte finanţate de Uniunea Europeană!

BUCURESTI - 7 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Doriţi o colaborare într-un proiect finanţat de Uniunea Europeana? Nimic mai simplu...accesaţi www.experts-database.com!

Accesul uşor la baza de date a companiei GIE Ltd. vă poate oferi şansa de a fi implicat într-unul sau mai multe proiecte finanţate de organisme internaţionale, cât şi posibilitatea de a contracta serviciile experţilor, ale căror CV-uri pot fi vizualizate pe aceeaşi adresă.
Baza noastră de date oferă posibilitatea atât celor care caută experţi pentru proiecte să găsească un expert bun cât şi specialiştilor de a se face cunoscuţi prin înregistrarea în baza de date. Acest serviciu gratuit a fost accesat de un număr important de specialişti care s-au înregistrat şi care la ora actuala sunt deja implicaţi în proiectele pe care le derulează firma GIE Ltd.
Pentru a vă oferi oportunitatea colaborării tot ce vă rămâne este să ne trimiteţi CV-ul dumneavoastră la aceeaşi adresă. CV-urile primite vor fi înscrise în baza de date activă care va permite contactarea şi contractarea ulterioara a experţilor în cazul unor oportunităţi corespunzătoare experienţei profesionale a fiecăruia.

Despre Group of Independent Experts

Înregistrarea în această bază de experţi este gratuită, aceasta efectuându-se prin completarea formularului pe care îl găsiţi pe site-ul menţionat.
Tel: +40 (0) 2 13 18 77 72
Fax: +40 (0) 2 13 18 77 73

office@gieltd.com