www.gie2.com Baza de date a experţilor pentru proiecte finanţate de Comisia Europeană funcţionează începând cu 15 August!

BUCURESTI - 18 august 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Baza de date cu experţi a fost accesată de 500 de vizitatori în numai 4 zile de la lansare! Numărul mare de vizitatori si experţi înregistraţi reprezintă un real succes al acestei baze de date!

De la lansarea oficială de acum 4 zile, site-ul www.gie2.com a fost accesat de 500 de vizitatori. Cu alte cuvinte, baza de date a fost accesată de circa 125 de ori pe zi. Aceasta demonstrează interesul multor specialişti români de a participa în proiecte finanţate de Comisia Europeană.

Baza noastră de date oferă posibilitatea atât celor care caută experţi pentru proiecte să găsească un expert bun cât şi specialiştilor de a se face cunoscuţi prin înregistrarea în baza de date. Acest serviciu gratuit a fost accesat de un număr important de specialişti care s-au înregistrat şi cea mai mare parte din CV primite de administratorul de site sunt de bună calitate şi prevedem în viitor implicarea lor în proiecte finanţate de Comisia Europeană.

Despre Group of Independent Experts

Am aprecia dacă veţi recomanda baza de date cu experţi www.gie2.com şi altor specialişti să se ÎNSCRIE!
Cristina BOROVINA,
Business Development Director
Tel.: 021 318 77 72
fax: 021 318 77 73