Poze Grup scolar de industrie alimentar fetesti

 • TARGUL DE AGRICULTURA, INDUSTRIE ALIMENTARA SI AMBALAJE - AGRARIA 2006- EDITIA A 12-A

  Poza: TARGUL DE AGRICULTURA, INDUSTRIE ALIMENTARA SI AMBALAJE - AGRARIA 2006- EDITIA A 12-A

 • Taxadepod.ro

  Poza: Cel mai simplu si rapid mod de a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda

 • Evaluarea stadiului lucrarilor de la aerodromul din Fetesti

  Poza: Evaluarea stadiului lucrarilor de la aerodromul din Fetesti

 • PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri, in domeniul agriculturii ecologice si industriei alimentare.

  Poza: PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri, in domeniul agriculturii ecologice si industriei alimentare.

 • PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara.

  Poza: PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara.

 • PROFINN 2006 - targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara - 12-14 iunie 2006.

  Poza: PROFINN 2006 - targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara - 12-14 iunie 2006.

 • TARGUL PENTRU FERMIERI SI INDUSTRIE ALIMENTARA AGRALIM

  Poza: TARGUL PENTRU FERMIERI SI INDUSTRIE ALIMENTARA AGRALIM

 • 2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

  Poza: 2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

 • Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

  Poza: Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

 • Gala Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum

  Poza: Gala Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul grup scolar de industrie alimentar fetesti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la grup scolar de industrie alimentar fetesti. Pozele pe tema grup scolar de industrie alimentar fetesti cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul grup scolar de industrie alimentar fetesti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la grup scolar de industrie alimentar fetesti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la grup scolar de industrie alimentar fetesti.