Poze Grup Scolar de Industrie Alimentara

 • TARGUL DE AGRICULTURA, INDUSTRIE ALIMENTARA SI AMBALAJE - AGRARIA 2006- EDITIA A 12-A

  Poza: TARGUL DE AGRICULTURA, INDUSTRIE ALIMENTARA SI AMBALAJE - AGRARIA 2006- EDITIA A 12-A

 • PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara.

  Poza: PROFINN 2005 – Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara.

 • PROFINN 2006 - targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara - 12-14 iunie 2006.

  Poza: PROFINN 2006 - targ de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara - 12-14 iunie 2006.

 • Clinit.ro

  Poza: Clinit, un real ajutor in misiunea de igienizare a unitatilor din industria alimentara

 • Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

  Poza: Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

 • Gheata carbonica alimentara comercializata de Dry Ice depaseste asteptarile tuturor cumparatorilor

  Poza: Gheata carbonica alimentara comercializata de Dry Ice depaseste asteptarile tuturor cumparatorilor

 • Forumul romano–ceh de cooperare in agricultura si industria alimentara a avut loc la CCIR

  Poza: Forumul romano–ceh de cooperare in agricultura si industria alimentara a avut loc la CCIR

 • Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

  Poza: Targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara – PROFINN 2007.

 • TARGUL PENTRU FERMIERI SI INDUSTRIE ALIMENTARA AGRALIM

  Poza: TARGUL PENTRU FERMIERI SI INDUSTRIE ALIMENTARA AGRALIM

 • Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

  Poza: Targ specializat in agricultura, industrie alimentara, ecologie, protectia mediului, ExpoAgroAliment, 5-8 martie 2009, IASI

 • Securitatea alimentara –sunteti pregatit pentru integrarea in Uniunea Europeana?

  Poza: Securitatea alimentara –sunteti pregatit pentru integrarea in Uniunea Europeana?

 • Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Industria alimentara

  Poza: Masa rotunda: Impactul integrarii in Uniunea Europeana asupra economiei romanesti: Industria alimentara

 • Gala Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum

  Poza: Gala Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul grup scolar de industrie alimentara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la grup scolar de industrie alimentara. Pozele pe tema grup scolar de industrie alimentara cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul grup scolar de industrie alimentara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la grup scolar de industrie alimentara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la grup scolar de industrie alimentara.