VWI Training Weeks

BUCURESTI - 3 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ciclu de seminarii pe tema 'Consultanta financiara'

VWI Training Weeks

In perioda 5-14 noiembrie 2007, VWI organizeaza seria de seminarii “Training Weeks”, cu tema “Management si marketing financiar”. Seminariile vor fi sustinute in Universitatea Politehnica Bucuresti de catre specialistii unor companii de elita din domeniul financiar (Deloitte, Profis Consult si ABC Training Consulting). Printre temele abordate se numara “Introducere in auditul financiar”, “Managementul riscului”, “Bugetarea activitatii unei firme” si nu numai. Pentru mai multe informatii legate de inscriere si temele care vor fi atinse pe parcursul “Training Weeks” puteti apela la site-ul web www.vwi.ro/trainingweeks
Prin “Training Weeks”, VWI isi propune sa le ofere studentilor de la toate universitatile din Bucuresti posibilitatea de a a-si largi orizonturile de cunoastere din diverse domenii. Intelegerea, acumularea si aprofundarea unor concepte noi sunt facilitate de numarul locurilor, limitat la 50 de participanti. Pe langa aceasta, modul in care vor fi expuse temele este unul interactiv, apropiindu-se mai degraba de conceptul de workshop. Prima editie “Training Weeks” a avut loc in 2006 pe tema “Marketing and Communication” si a constat in 6 seminarii prezentate de specialistii agentiei de publicitate Grey Global Group.
VWI este Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure (Asociatia inginerilor economisti vorbitori de limba germana) are 32 grupe locale in universitatile din Germania, fiind fondata in 1932 in Berlin. Grupa locala VWI Bucuresti este singura grupa locala universitara din exteriorul Germaniei, fiind formata din studenti ai Universitatii Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, ramura germana. In acelasi timp, aceasta grupa universitara este pe cale sa primeasca statutul de membru deplin in cadrul ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management), care numara peste 7.000 studenti la inginerie economica si management industrial din universitati de renume din intreaga Europa.
Printre proiectele VWI se pot gasi targul de joburi “JobBoerse”, aflat anul acesta la a cincea editie, concursul de studii de caz “Case Study”, precum si un numar considerabil de proiecte interne ESTIEM si VWI (organizarea adunarii generale a grupelor universitare VWI, intalniri de coordonare regionala in cadrul ESTIEM).

Despre Grupa Universitara VWI Bucuresti

Grupa Universitara VWI Bucuresti
Pentru mai multe informatii:
Alexandra Dimulescu
Vicepresident of External Affairs VWI HG Bukarest
0724.310.736
www.vwi.ro
www.estiem.org

tw@vwi.ro