BUNUL SAMARITEAN - 2009, editia a II-a

Valeni - 30 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Program Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii, elaborat de Grupul de Actiune Comunitara Valeni, Neamt

BUNUL SAMARITEAN - 2009, editia a II-a

La data de 03. 09. 2009, Grupul de Actiune Comunitara Valeni, reprezentat de agent principal Cristian Cocea, agent Ana Maria Cobuz, agent Nicolae Simionica, toti din cadrul Postului de Politie Valeni, dl. viceprimar Dan Relu Grigore, asistentul social din cadrul Primariei Valeni, dra Loredana Mihalcea, administratorul P.@.P.I. ( Punct Acces Public la Informatie ) Valeni, dl. Nicolae Mihai, agentul fiscal C-tin Ursarescu, guardul primariei, dl. Damian Hodorogea, preotul paroh al Bisericii Ortodoxe Moreni, dl. Nicolae Daniel Gripca, agentul postal Mircea Rusu, reprezentantul S.C. PRISTYL S.R.L. - Roman, dl. Ioan Pricope si dl Dan Farmatu, din partea comunitatii din Valeni, a desfasurat o noua actiune in cadrul Programului Local in Sistem Integrat de Intrajutorare a Membrilor Comunitatii BUNUL SAMARITEAN - 2009, care a constat in donarea de sange la Centrul de Recoltare a Sangelui-Roman, in scopul ajutorarii pacientilor care au nevoie de transfuzii in urma operatiilor chirurgicale si a victimelor accidentelor de circulatie.
Urmatoarea activitate in cadrul acestui program local va avea loc in luna octombrie si va consta in donarea de incaltaminte si articole de vestimentatie familiilor sarace , vaduvelor veteranilor de razboi si pensionarilor cu venituri mici, de pe raza comunei Valeni, adecvata apropierii sezonului rece.
Hainele si incaltamintea vor fi colectate si donate de membrii Grupului de Actiune Comunitara Valeni, cu sprijinul sponsorilor: SC PRISTYL SRL-Roman, SC MORENCUTA SRL-Moreni, SC MAOPROD COM SRL-Valeni, SC PETRONAT INVEST SRL-Ruginoasa, SC TUTCOM RARES SRL-Moreni si SC OCCIDENTAL SRL-Roman.

Despre Grupul de Actiune Comunitara Valeni, Neamt

La data de 03.04.2008 s-a infiintat Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, care functioneaza in baza Programului National \\\\\\\\\\\\\\\'Sate fara criminalitate\\\\\\\\\\\\\\\'- prioritate a Politiei Romane si conform Proiectului Local de Prevenire in Sistem Integrat a Criminalitatii din Mediul Rural, elaborat de catre Inspectoratul de Politie al Jud. Neamt.
Cristian Cocea
0766434930
politiavaleni@yahoo.com