Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt pe YouTube !

Valeni - 28 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Primul canal pe YouTube pe linie de prevenire a criminalitatii

Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt a lansat, pe platforma on-line YouTube, primul canal pe linie de prevenire a criminalitatii din tara, intitulat: gacvalenint.
Pe acest canal pot fi vizionate spoturi video, avind ca teme prevenirea si combaterea abuzurilor asupra copiilor, a violentei domestice si intrafamiliale, a accidentelor de circulatie, a consumului de tutun, alcool si droguri in randul minorilor si de mediere a conflictelor.
Deasemenea, pot fi urmarite imagini de la concursurile scolare pe linie de prevenire, organizate de G.A.C., de la actiunile care au avut loc in cadrul programelor locale in sistem integrat: Valeni - Comuna fara Criminalitate; Bunul Samaritean; Ocrotiti Natura !, precum si aparitiile in mass - media a membrilor Grupului de Actiune Comunitara Valeni - Neamt.
Acest canal on-line este al treilea lansat pe internet de Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, primele doua fiind Valeni - Comuna fara Criminalitate ( http://gacvalenint.blogspot.com ), primul blog de acest gen din tara si Imagini din Valeni ( http://imaginidinvaleni.blogspot.com ), care promoveaza imaginea comunei Valeni, judetul Neamt.

Despre Grupul de Actiune Comunitara Valeni, Neamt

La data de 03.04.2008 s-a infiintat Grupul de Actiune Comunitara Valeni - Neamt, care functioneaza in baza Programului National \\\\\\\\\\\\\\\'Sate fara criminalitate\\\\\\\\\\\\\\\'- prioritate a Politiei Romane si conform Proiectului Local de Prevenire in Sistem Integrat a Criminalitatii din Mediul Rural, elaborat de catre Inspectoratul de Politie al Jud. Neamt.
Cristian Cocea
0766434930
politiavaleni@yahoo.com