Targul Taranului te invita la un pahar de suc de mere sa iti amintesti aroma unei dimineti racoroase de vara !

BUCURESTI - 25 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Targul Taranului va invita sa gustati o bucatica de natura intr-un pahar cu suc de mere din Tara Hategului! Pe 27 si 28 iunie 2009 de dimineata devreme de la ora 9:00 pana spre dupa-amiaza, Targul Taranului va asteapta, pe doua roti sau pe patru roti, dupa preferinta la ARK - Bursa Marfurilor (vis-à-vis de Piata de Flori George Cosbuc).

Targul Taranului te invita la un pahar de suc de mere sa iti amintesti aroma unei dimineti racoroase de vara !

Vedeta acestui week-end este sucul de mere Iana din Tara Hategului, adus de la sute de kilometri la Bucuresti. Este un produs autentic, natural, pasteurizat, fara conservanti, care ofera aroma unei dimineti racoroase de vara daca este tinut la rece. Facut din mere pe care taranii le culeg pe cand bruma inca nu le-a parasit, din copaci vechi de acum zeci de ani, ce nu au nevoie de ingrasaminte.

Branzeturi si afumaturi le stau alaturi, ca de obicei. Va puteti rasfata cu carnati din barda din zona Botosaniului si afumaturi fragede ardelenesti de-ti lasa gura apa, o branza de capra cu seminte de mac sau cu nuci (dupa preferinte) de la Crit si-o branza de burduf intr-o haina fistichie de brad de la Fundata. Toate pe gustate, sa va reamintiti gustul minunat al produselor traditionale!

Targul Taranului organizat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si partenerii sai te asteapta sa-ti amintesti aroma diminetilor de vara la tara ! Vino sa gustam impreuna o bucatica de viata fara griji si sa golim un pahar cu suc de mere....pentru sanatatea sufletului !Despre Grupul de Initiativa Radu Anton Roman

Un proiect educational al Grupului de Initiativa Radu Anton Roman, Targul Taranului este marca inregistrata la OSIM. Se desfasoara in cursul anului 2009, in fiecare week-end, sambata si duminica la ARK-Bursa Marfurilor, in str. Uranus colt cu vechea Cale a Rahovei, vis-à-vis de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.

Grupul de Initiativa Radu Anton Roman
Info: info@targultaranului.ro.
Internet: http://www.targultaranului.ro.
twitter: @targultaranului
Facebook: Targul Taranului
Contact: Tiberiu Cazacioc/ GSM: +0742 111 119/ Y! : mediaspin - Skype: cazactib /

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-de-initiativa-radu-anton-roman/targul-taranului-te-invita-la-un-pahar-de-suc-de-mere-sa-iti-amintesti-aroma-unei-dimineti-racoroase-de-vara