A royal duty, acum si in limba romana

BUCURESTI - 26 august 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Allfa lansează marţi, 31 august 2004, ora 13.30, volumul Viaţa secretă a Prinţesei Diana (A royal duty) de Paul Burrell. Lansarea va avea loc în hipermarket-ul Carrefour Orhideea. La eveniment vor participa: Mona Nicolici, Cristian Tabără şi Augustin Frăţilă.


Cartea dezvăluie secrete şocante despre puterea în absolutul ei, despre alianţele cele mai insolite puse în slujba regalităţii, explicitează imagini şi scrisori având ca protagonişti pesonaje din rândul întâi al Casei regale, povesteşte lucruri ce vor avea darul de a rescrie istoria, ca unicate în arhiva femeii care, pentru o perioadă de timp a devenit Prinţesa de Wales, Prinţesa Diana.
Este mărturia unuia dintre cei mai credincioşi oameni care s-au aflat timp de douăzeci şi unu de ani în slujba Reginei şi a Prinţesei, căreia i-a rămas fidel până la moartea acesteia, în 1997 şi chiar după aceea, pentru că Paul Burrell şi soţia lui au fost desemnaţi manageri ai Fondului Memorial Diana, Prinţesa de Wales, care a atins cifra de 100 de milioane de lire.
Viaţa secretă a Prinţesei Diana este o carte unică, prin credibilitatea şi minuţia faptelor, datorată celui care, în timp, a devenit însoţitorul constant şi confidentul prinţesei care spunea despre el că e “unicul om în care pot avea încredere”, unicul care poate despărţi, în acest caz, legenda de adevăr.

Despre Grupul editorial ALL

Grupul editorial ALL reprezintă cea mai dinamică afacere editorială din România. Grupul ALL reuneşte sub o singură siglă trei forţe editoriale: BIC ALL, ALLFA şi ALL EDUCAŢIONAL. Din 1997, Grupul editorial ALL este partenerul celui mai mare concern german in editarea de carte scolara – Cornelsen Verlag.
Gabriela Stan, coordonator marketing
402 26 91
gabistan@all.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-all/a-royal-duty-acum-si-in-limba-romana