Editura Arthur lansează un nou concurs de scriere creativă pentru copii

BUCURESTI - 3 octombrie 2018

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Live site

"Ordinul Povestitorilor", revistă de scriere creativă și alte forme de magie, susținută din 2015 de Editura Arthur, le propune copiilor un nou concurs de scriere și ilustrații cu tema "Jurnal de explorator".

Concurs

Concurs "Ordinul Povestitorilor"

Povestitori... la Ordin!

Imaginează-ți că ești un explorator într-o lume în care nu a rămas mai nimic nou de explorat, nu mai există nicio pată albă pe hartă care să indice un teritoriu necunoscut. Ce-i de făcut? Ce altceva decât să pornești precum Stanley, exploratorul lui Florin Bican din cartea Tropice tâmpe, într-o călătorie plină de neprevăzut.

Copiii sunt invitați să-și imagineze tărâmuri noi și fantastice și să scrie sau să ilustreze un jurnal de explorator, cu interes deosebit asupra itinerariului parcurs, faunei și florei, precum și întâmplărilor amuzante din călătorie. Cele mai originale povești și desene vor fi publicate în numărul 8 al revistei "Ordinul Povestitorilor".

Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea ta (care nu trebuie să depășească 6000 de semen cu tot cu spații) sau desenul tău la adresa de e-mail: ordinulpovestitorilor@gmail.com până la 20 octombrie 2018. Concursul este dedicat copiilor și adolescenților cu vârste între 8 și 15 ani.

Citește regulamentul pe blogul Editurii Arthur!

Despre Grupul Editorial Art

Grupul Editorial ART s-a distins printr-o atenție deosebită acordată atât calității literare, cât și designului cărților pe care le-a editat. Cu un portofoliu de mai bine de 1000 de titluri, Grupul Editorial ART se află în topul editurilor din România, până în prezent fiind dezvoltate șase imprinturi majore dedicate unor categorii de public diferite.