Festivalul Arthur: 27 mai - 10 iunie 2020

BUCURESTI - 27 mai 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Live site

În perioada 27 mai – 10 iunie, Grupul Editorial ART organizează Festivalul Arthur și Festivalul celor mai îndrăgiți autori de carte pentru copii și adulți. Anul acesta, în schimbul Târgului de Carte Bookfest, am pregătit activități și evenimente online, concursuri-surpriză, recomandări de la autori, redactori și traducători, noutăți editoriale, bestsellers în ediții noi și pachete literare – toate la prețuri speciale.

Festivalul Arthur

Festivalul Arthur

FESTIVALUL ARTHUR – EVENIMENTE ȘI ACTIVITĂȚI

Cu gândul la vacanța de vară a copiilor, care anul acesta va fi diferită de toate celelalte, organizăm un festival de carte online, ca să fim mai aproape de cititorii noștri. Și pentru că  festivalul înseamnă o bucurie împărtășită cu pasionații de povești, am adunat motivele pentru care sărbătorim cărțile Arthur. Iată doar câteva dintre ele: petrecem Ziua Copilului împreună, într-un colț de lectură virtual, unde locurile participanților sunt nelimitate. Avem 100 de titluri noi și reeditări ale cărților îndrăgite de foarte mulți copii, cu reduceri speciale. Dar și o selecție de 67 de Refugii Perfecte, care deschid drumurile spre dialog și prietenie. 


Un program de lectură și discuții cu scriitorii și ilustratorii români va fi un motiv în plus de bucurie pentru cei care vor să-i cunoască și să afle curiozități despre cărțile lor publicate la Arthur. Pentru cei care îl îndrăgesc pe Apolodor, un nou volum scris de Florin Bican și ilustrat de Dan Ungureanu va fi surpriza lunii iunie. Iar pentru fanii cărții Olguța și un bunic de milioane, vestea bună e că urmează să apară al doilea volum scris de Alex Moldovan și ilustrat de József Vass.


Vara aceasta, tabăra de creație Locuiește în poveste! își schimbă mediul de desfășurare și suplimentează locurile participanților. O nouă ediție a concursului va fi anunțată pe blog la începutul festivalului, iar copiii câștigători vor putea participa la atelierele online de scriere și ilustrație. Toate informațiile vor fi publicate pe blog, în regulamentul concursului.


Pentru ca vacanța să-i găsească pe copii citind, pregătim un maraton de lectură Arthur și un concurs cu premii în vouchere pentru cărți. Detaliile vor fi comunicate pe paginile de Facebook și Instagram.


Ca să ne urmărești în fiecare zi, găsești calendarul săptămânal al activităților pe pagina de Facebook a evenimentului.


În plus, te așteptăm pe site-urile noastre cu oferte speciale:

Noutăți editoriale și bestsellers într-o nouă ediție cu minimum 20% reducere;

Recomandări de la autorii, redactorii și traducătorii cărților pentru copii cu 15% reducere;

Top 10 cele mai îndrăgite cărți Arthur cu 15% reducere;

25% reducere pentru aproape întreg portofoliul Grupului Editorial ART;

Pachete tematice cu 30% reducere;

Transport gratuit la comenzi de minimum 100 de lei.


Află care sunt noutățile, recomandările de lectură și promoțiile din Festival pe blogul Editurii Arthur.

 

Festivalul autorilor la Grupul Editorial ART

În mod normal, pe lângă noutăți editoriale și alte activități, v-am fi întâmpinat cu un program minuțios în care o parte dintre autorii Grupului Editorial ART și-ar fi dat întâlnire cu cititorii în cadrul Târgului de Carte Bookfest. În noile condiții, îi invităm pe toți cititorii noștri să ni se alăture în online, unde îi așteptăm cu oferte promoționale, recomandări de la redactorii și traducătorii noștri, bestsellers într-o nouă ediție, pachete literare, ateliere, un concurs-surpriză, club de lectură online și nu numai.

Hai pe blogul Editurii ART să afli ce ți-am pregătit pe fiecare imprint în timpul festivalului.

Despre Grupul Editorial Art

Grupul Editorial ART s-a distins printr-o atenție deosebită acordată atât calității literare, cât și designului cărților pe care le-a editat. Cu un portofoliu de mai bine de 1000 de titluri, Grupul Editorial ART se află în topul editurilor din România, până în prezent fiind dezvoltate șase imprinturi majore dedicate unor categorii de public diferite.