O imensă tristețe

BUCURESTI - 23 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Cu imensă tristeţe, vă anunţăm dispariţia colegei noastre Evelina Bidea.

Sigla Art

Sigla Art

Cu imensă tristeţe, vă anunţăm dispariţia colegei noastre Evelina Bidea pe care am condus-o astăzi, împreună cu familia şi prietenii, pe ultimul drum. Evelina a fost un om entuziast, tonic şi dedicat, implicându-se cu multă energie în tot ceea ce făcea, dovadă fiind numeroasele proiecte la care a participat într-un an şi jumătate de când a intrat în echipa noastră. Moartea ei prematură a lăsat în urmă multă suferinţă şi un gol ireparabil.

 

Pentru că o asemenea tragedie impune un interval de reculegere, în următoarea perioadă nu veţi mai primi comunicate de presă sau obişnuitul newsletter de la editurile Art, Arthur şi Paladin, absenţă care s-ar putea prelungi inclusiv în perioada târgului de carte Bookfest. Informaţiile de bază pentru cititorii editurilor Art, Arthur şi Paladin vor putea fi găsite pe site-urile deja cunoscute (www.editura-art.ro, www.editura-arthur.ro, www.editura-paladin.ro).

Vă mulţumim pentru înţelegere.

Despre Grupul Editorial Art

Considerată drept cea mai cochetă şi rafinată editură românească, ART nu şi-a construit imaginea doar prin selecţia oferită publicului său exigent, ci şi prin condiţiile grafice excepţionale în care sunt tipărite cărţile. Pe lângă autori canonici şi cărţi fundamentale din ştiinţele socio-umane, ART îşi respectă cititorii oferindu-le provocări numai bune de citit, printre care "Atlasul de mitocănie urbană", seria "Prima dată" sau colecţia "Romanul grafic".