CELE MAI CĂUTATE DESTINAŢII TURISTICE EUROPENE

BUCURESTI - 9 decembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ghidurile de călătorie CORINT Paris, Londra, Roma, Sicilia prezintă destinaţii europene de top, oferindu-i cititorului mii de sfaturi şi sugestii pentru a face din fiecare călătorie o experienţă de neuitat.

CELE MAI CĂUTATE DESTINAŢII TURISTICE EUROPENE

Ilustraţii policrome, de o excepţională calitate grafică, anticipează destinaţiile de vis ale călătorilor.

Seria ghidurilor, din care urmează să apară, în curând, Neapole, Milano şi Croaţia, este rezultatul colaborării benefice a editurilor DeAgostini şi CORINT.


Format: 12,5 x 18,7 cm
Nr. pagini: 208
Preţ: 34,90 lei, fiecare dintre cele 4 ghiduri


Cele 208 pagini ale fiecărui ghid vorbesc de la sine despre oraşe, monumente, magazine, hoteluri, bistrouri şi parcuri, stimulând curiozitatea turistului atât pentru istoria locurilor, cât şi pentru ceea ce reprezintă ele astăzi.
Cele mai importante obiective de vizitat, cele mai luxoase sau cele mai ieftine magazine, mijloacele de transport cele mai accesibile, cele mai bune restaurante şi hoteluri, toate le veţi afla din ghidurile de călătorie spre destinaţii de vis.

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager Editura CORINT JUNIOR
Mobil: 0751 174 544

roxana.petrescu@edituracorint.ro