CONVORBIRI CU OCTAVIAN PALER - BESTSELLER

BUCURESTI - 6 august 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Peste 13.000 de exemplare vândute în 2 luni! Apariţia volumului Convorbiri cu Octavian Paler de Daniel Cristea-Enache la Editura Corint poate fi considerată unul dintre evenimentele majore ale anului editorial 2007.

CONVORBIRI CU OCTAVIAN PALER - BESTSELLER

De la lansarea cărţii, la începutul lunii iunie, la Târgul de Carte „Bookfest”, şi până în prezent s-au vândut peste 13.000 de exemplare, ceea ce înscrie Convorbirile cu Octavian Paler în categoria bestseller-urilor.

Editura Corint a scos mai multe tiraje succesive, ajungând, la începutul lunii august, la 15.000 de exemplare.

O altă veste bună pentru toţi admiratorii lui Octavian Paler: Editura Corint va iniţia, din primăvara lui 2008, o serie de autor Octavian Paler, în care vor fi reeditate toate cărţile marelui scriitor. Seria va fi coordonată de către dna Georgeta Naidin-Dimisianu, reputatul editor şi om de cultură.

Mi se pare inutil să caut, în dialogul acesta, o sintagmă pe care s-o plasez în titlul cărţii. Definiţia ei ideală, recomandarea cea mai bună este chiar numele autorului cu majusculă care a compus-o, sclipitor, la patru mâini. (Daniel Cristea-Enache)

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflati în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, oferim cititorilor noştri peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager
0751 174 544
roxana.petrescu@edituracorint.ro