În curând la Editura LEDA

BUCURESTI - 14 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Jocul lui DE NIRO de Rawi Hage - roman câştigător al premiului International IMPAC Dublin Literary Award 2008

Romanul a mai fost distins cu
• McAUSLAN FIRST BOOK PRIZE
• PARAGRAPHE HUGH MacLENNAN PRIZE FOR FICTION
• PRIX DES LIBRAIRES DU QUÉBEC
şi nominalizat la
• SCOTIABANK GILLER PRIZE
• GOVERNOR GENERAL’S LITERARY AWARD
• ROGERS WRITERS’ TRUST FICTION PRIZE
• COMMONWEALTH WRITERS’ PRIZE

Romanul de debut al artistului canadian de origine libaneză Rawi Hage a intrat în forţă în lumea editorială internaţionlă, fiind aclamat de critici si tradus în aproape 30 de limbi. Cinematografic, abrupt, halucinant, dar inundat de un lirism intens, el vorbeşte despre prietenie, trădare şi familie, despre o lume în care violenţa şi haosul fac legea.

„knockout”
the Guardian

Traducere de Irina Vainovski-Mihai
Format:13x20 cm; 256 pagini
Preţ: 39,90 lei

Într-un Beirut sfârtecat de război se leagă şi dezleagă prietenii. Explodează bombe, se năruie case. Se confruntă miliţii rivale. Se face dragoste. Se goneşte dement pe motociclete. Se fură la cazinou şi se joacă ruleta rusească. Se scrie istorie. Se rescriu destine.

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager

roxana.petrescu@edituracorint.ro