La Editura Leda a apărut Casa de sticlă, primul volum al seriei Vampirii din Morganville, de Rachel Caine

BUCURESTI - 22 octombrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bine aţi venit în Morganville, Texas ! Nu rămâneţi pe afară după ce se lasă întunericul…

Morganville este un mic oraş universitar din inima Texasului, plin de personaje ciudate… unele chiar malefice. Atunci când studenta Claire Danvers se mută din campus într-una dintre cele mai vechi case din Morganville, ea descoperă că persoanele cu care împarte locuinţa nu dau prea multe semne de viaţă. Cu toate acestea, ele o vor apăra pe Claire, atunci când cele mai tainice secrete ale oraşului vor ieşi la lumină, lacome de sânge proaspăt.

„Lumea vampirilor lui Caine este formidabilă… Fanii Amurg nu trebuie să o rateze!” – World Nerd

Traducere din limba engleză de Adrian Deliu
ISBN: 978-973-102-296-3
Colecţia: FANTASY LEDA
384 pagini
13 x 20 cm, copertă cartonată
39,90 lei

Rachel Caine, pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei serii Weather Warden, care cuprinde Ill Wind, Heat Stroke, Chill Factor, Windfall, Firestorm, Thin Air, Gale Force, Cape Storm şi Total Eclipse. Sub pseudonimul Julia Fortune publică romane tie-in, după producţii cinematografice sau TV de succes, cum ar fi Sacrifice Moon (Stargate SG-1), 2004.

Rachel şi soţul ei, artistul iluzionist R. Cat Conrad, locuiesc în Texas, împreună cu iguanele lor, Popeye şi Darwin, cu un mali uromastyx numit (cât se poate de adecvat) O’Malley şi cu o ţestoasă-leopard botezată Shelley (după poet, fireşte). Vă invităm să-i vizitaţi website-ul la adresa www.rachelcaine.com şi pagina de pe MySpace, www.myspace.com/rachelcaine.

Carte recomandată de:
Cool Girl

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinta in 2004, prin reunirea sub o singura sigla a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflate in al doilea deceniu de activitate in domeniul cartii, editurile componente ofera cititorilor peste 400 de titluri anual, in domenii de o mare diversitate: de la manuale scolare la dictionare, atlase si tratate, lucrari de medicina, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii si tineret etc.

EDITURA LEDA – GRUPUL EDITORIAL CORINT
Str. Mihai Eminescu nr. 54 A,
Sector 1, Bucureşti
Tel.: 021 319 47 97; 021 319 47 99
www.ledabooks.ro; www.edituracorint.ro
Evelina Bidea
PR Manager
Tel.: 0758 053 417

evelina.bidea@edituracorint.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-corint1/la-editura-leda-a-aparut-casa-de-sticla-primul-volum-al-seriei-vampirii-din-morganville-de-rachel-caine