Lansare Editura LEDA

BUCURESTI - 5 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Leda, parte componentă a Grupului Editorial Corint, lansează marţi, 6 noiembrie, ora 17.00, la Crem Caffé Royal din Piaţa Romană (Bdul. Lascar Catargiu nr. 2) romanul Culcă-te cu mine de Joanna Briscoe.

Lansare Editura LEDA

Invitaţi: Alice Năstase (director revista Tango)
Ciprian Măceşaru-Szorenyi (scriitor)
Ernest (prezentatorul emisiunii Trădaţi în dragoste)


Culcă-te cu mine de Joanna Briscoe

Culcă-te cu mine este o carte provocatoare, care se citeşte cu interes, o carte în care regăsim viaţa cu tot ce are ea mai bun şi mai puţin bun, cu iubire, sex, gelozie, senzualitate, încredere şi trădare.

Richard şi Lelia par a fi cuplul perfect. Se iubesc la nebunie şi, într-un moment de pasiune, concep primul lor copil. Totul pare perfect, până când Sylvie ― femeia ştearsă, cenuşie, ce pare invizibilă tuturor ― pune stăpânire pe viaţa lor. Acţiunea devine tulburătoare, şocantă şi dramatică. Totul se complică şi atinge apogeul în momentul în care cei doi constată, cu stupoare, că nutresc o pasiune obsedantă pentru această femeie.

Finalul este incredibil. Talentul incontestabil al scriitoarei marchează toate trăirile şi spaimele cuplului prins în mrejele senzualităţii şi pasiunii, alături de o a treia persoană, care le tulbură viaţa şi liniştea.
Totul stă sub semnul patimii, răzbunării şi durerii.

Preţ: 34,99 lei
Format: 13 x 20 cm; 400 pagini


Joanna Briscoe este autoarea romanelor Mothers and Other Lovers, care a primit Premiul Betty Trask, şi Skin, care a obţinut acelaşi premiu. Nuvelele sale au apărut în diverse antologii. A semnat editoriale pentru Independent şi Guardian şi a colaborat constant la ziare şi reviste importante. Joanna Briscoe trăieşte la Londra împreună cu familia sa.

PARTENERI: CREM CAFFE ROYAL, REVISTA TANGO, SAPTE SERI

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflati în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, oferim cititorilor noştri peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.
Roxana Petrescu

PR Manager
Str. Mihai Eminescu nr. 54A, Sector 1, Bucuresti
Tel. 319 47 97/ 319 47 99


roxana.petrescu@edituracorint.ro