VICLEŞUGURI DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE

BUCURESTI - 23 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Acum la CORINT JUNIOR cartea a doua din seria De-a dreptul ucigătoare.

VICLEŞUGURI DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE

Corint Junior continuă această serie extraordinar de amuzantă în care suspansul şi umorul te cuceresc la fiecare pagină, făcându-te să regreţi că ai ajuns aşa de repede la sfârşitul cărţii.

„Temperamentală, peste cele mai bune cărţi pentru copii, distracţie grozavă şi interactivă... o scriere frumoasă şi veselă.” Books for keeps


Seria DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE
de Debi Gliori
Cartea a doua VICLEŞUGURI DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE

Familia Strega-Borgia este una... neobişnuită.

Membrii ei stau la marginea satului Auchenlochtermuchty în anticul castel StregaSchloss împreună cu un crocodil, un grifon, un dragon, un yeti, câţiva şobolani şi o tarantulă.

În momentul în care îşi dau seama că acoperişul lor trebuie reparat urgent, Titus, sora lui Pandora şi Căcuţa, părinţii lor, dădaca, majordomul şi animalele de companie trebuie să se mute într-un hotel până la terminarea reparaţiilor.

Şi de parcă asta nu era de ajuns, animalele lor de companie şi o greşală catastrofală făcută pe Internet produc distrugeri majore în Auchenlochtermuchty!

Avertisment: Această carte este extraordinar de amuzantă!

Format: 13x20 cm; cartonată, învelită în pluş;
280 pagini; preţ: 35,00 lei

Seria DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE
de Debi Gliori
Cartea întâi MAGIE DE-A DREPTUL UCIGĂTOARE

O poveste minunată, care se petrece într-un loc uluitor – castelul StregaSchloss –, cu personaje uluitoare: un tată răpit de Mafie, o mamă care urmează cursuri de vrăjitorie, o doică vrăjitoare sadea, trei copii dedaţi aventurii, un yeti, un dragon şi un grifon închişi în pivniţa castelului, şobolani adăpostiţi în modemul calculatorului, păianjeni trimişi prin e-mail, o străbunică pusă la păstrare în frigider… şi ăsta e doar începutul.

„O POVESTE FRUMOASĂ ŞI VESELĂ… O CARTE CARE RADIAZĂ BUCURIE.” Independent

Format: 13x20 cm; cartonată, învelită în pluş;
240 pagini; preţ: 34,99 lei

DEBI GLIORI este o autoare şi ilustratoare de mare succes – mai mult de 40 de cărţi ilustrate pentru copii. Este cunoscută în primul rând pentru Mr. Bear (Domnul Urs), care s-a vândut în peste
1,5 milioane de exemplare în toată lumea, din Japonia în
America, şi pentru colaborările ei cu Joyce Dunbar la Tell Me Something Happy Before I Go to Sleep (Spune-mi ceva vesel înainte să merg la culcare) şi la Tell Me What It’s Like to Be Big (Spune-mi cum e să fii mare).

Magie de-a dreptul ucigătoare este primul roman al lui Debi Gliori şi începutul unei minunate serii despre familia Strega-Borgia.
Debi susţine că a fost inspirată în prima ei incursiune în literatura de ficţiune mai amplă de apropierea împlinirii a 40 de ani de viaţă şi de dorinţa de a dovedi acelor oameni care o tot întrebau când va scrie o carte „ca lumea” că poate s-o facă.

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa si Corint Junior. Aflati în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, oferim cititorilor noştri peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Roxana Petrescu
PR Manager Grupul Editorial Corint

Str. Mihai Eminescu nr. 54A, Sector 1, Bucuresti
Tel. 319 47 97/ 319 47 99

roxana.petrescu@edituracorint.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-corint1/viclesuguri-de-a-dreptul-ucigatoare