BetBrain Revoluționează Pariurile Online lansând în România Prima Platforma de Social Betting!

BUCURESTI - 11 ianuarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Sport

Live site

BetBrain, cel mai mare comparator de cote la nivel global, este mândru să anunțe lansarea noului său produs de Social Betting în România. După multe luni de dezvoltare, cercetare și adaptare la cele mai noi trenduri, echipa este pregătită ca la începutul anului 2024 să revoluționeze din nou industria de betting. Mai bine de 50 de specialiști in-house au contribuit la dezvoltarea și lansarea unui pachet de funcționalități ce pun bazele unui nou mediu de pariere social, dedicat tuturor pasionaților.

Betbrain.ro tips

Betbrain.ro tips

Această funcționalitate inovatoare le permite utilizatorilor să-si plaseze pariurile gratuit fără a-și risca propriile resurse financiare.

Iar asta nu este tot, cu această ocazie, BetBrain își îmbunătățește produsul oferind statistici suplimentare pentru cele mai importante meciuri și analize scrise de jurnaliști profesioniști, totul pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor.

 

Experimentează Emoția Pariurilor Gratuite!

Ultima versiune a platformei online BetBrain.ro oferă o dimensiune socială unică pariurilor online, încurajând jocul responsabil si competitivitatea caracteristică împătimiților de sporturi.

Utilizatorii pot acum să-și plaseze pariurile gratuit și să participe în competiții alături de prieteni. Mai mult decât atăt, la sfârșitul fiecărei competiții, zeci de premii așteaptă sa fie revendicate.

Câștigă Premii Reale si Respectul Comunității de Pariori

Noua versiune a platformei permite utilizatorilor BetBrain sa câștige premii săptămânale și lunare, fără ca aceștia să riște din banii proprii. Utilizatorii vor participa gratuit la multiple turnee de pariuri disponibile pe website. Iar cei mai înzestrați dintre pariori, care se vor afla și pe pozițiile de top din clasament, vor beneficia și de respectul comunității, fiind văzuți ca experți în pariuri! 

 

Statistici Suplimentare pentru Șanse Îmbunătățite

BetBrain se angajează să ofere o experiență de top utilizatorilor, integrând statistici suplimentare, detaliate pentru fiecare meci. Aceste informații adiționale oferă o perspectivă mai profundă asupra meciurilor, astfel încât calitatea pariurilor si rata de profitabilitate sa fie considerabil crescută.

Meciuri Analizate de Experți

Pentru a-și ghida și mai bine utilizatorii, BetBrain oferă acum predicții ale meciurilor. Acestea sunt scrise de jurnaliști experimentați a căror opinie contează pentru comunitatea care s-a format în jurul platformei. Toate acestea pentru a oferi utilizatorilor un avantaj adițional înainte de a lua o decizie finală cu privire la un pronostic.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gsh-online-media-srl/betbrain-revolutioneaza-pariurile-online-lansand-in-romania-prima-platforma-de-social-betting