Europa se deschide pentru tineri, studenti si profesori

BUCURESTI - 7 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

GTS international Romania lanseaza in perioada Ianuarie-Martie 2006 noi oferte speciale pentru studenti, profesori si tineri sub 26 de ani, cu scopul de a le incuraja mobilitatea si de a-i ajuta sa calatoreasca in intreaga Europa la cele mai mici tarife.

Europa se deschide pentru tineri, studenti si profesori

GTS international Romania, tour-operator specializat in turism pentru tineret si colaborator al International Student Travel Confederation, a obtinut pentru perioada Ianuarie-Martie 2006 trei oferte speciale la bilete de avion in toata Europa, pentru plecari din Timisoara si Targu-Mures. Tarifele au fost obtinute prin amabilitatea companiei aeriene MALEV.

Prima oferta speciala este la tariful de doar 140Euro* pentru un bilet de avion dus-intors, pentru cele mai populare destinatii din Europa: Amsterdam, Atena, Berlin, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Helsinki, Kiev, Istanbul, Cacovia, Ljubljana, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Munchen, Odesa, Cork, Oslo, Paris, Praga, Roma, Salonik, Stokholm, Stuttgart, Venetia, Varsovia, Zagreb, Zurich.
Acest tarif se aplica in cazul in care calatoresc doua persoane. Oferta este valabila pana la data de 15 Martie.

Tot pentru doua persoane este si cea de a doua oferta, de 94Euro* pentru un bilet de avion dus-intors la Budapesta. Oferta este de asemenea valabila pana la data de 15 Martie.

Pentru situatiile in care beneficiarul ofertei doreste sa calatoreasca neinsotit, s-a dezvoltat o a treia oferta, la tariful de 177Euro* pentru un bilet de avion dus-intors pentru oricare dintre destinatiile: Amsterdam, Atena, Berlin, Bologna, Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Helsinki, Kiev, Istanbul, Cacovia, Ljubljana, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Munchen, Odesa, Cork, Oslo, Paris, Praga, Roma, Salonik, Stokholm, Stuttgart, Varna, Venetia, Varsovia, Zagreb, Zurich. Biletul este valabil 6 luni, iar schimbarea datei este gratuita. Oferta expira la data de 28 Februarie.

Pentru toate ofertele, GTS international pune la dispozitia celor interesati sistemul de rezervari gratuite online.
* Tarifele nu includ taxe de aeroport si sunt supuse anumitor termene si conditii.

Despre GTS international Romania

GTS international Romania este filiala a GTS Travel Group, cu sediul central in Cehia. In Romania, GTS international are birouri in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Mai multe detalii despre ofertele pentru tinerii, studentii si profesorii romani si straini puteti gasi pe www.GTSturism.ro.
Nicoleta Ciobanu
Director general
Tel: 021-3134545
nicoleta.ciobanu@gtsturism.ro
info@gtsturism.ro