Hotelul Marriott gazduieste cel mai mare Targ de Joburi al anului 2007

Locul desfasurarii: Hotel Marriott

Organizator: GTS international Romania

Hotelul Marriott gazduieste cel mai mare Targ de Joburi al anului 2007

Pe data de 23 februarie va avea loc la Hotel Marriott cel mai mare targ de joburi pentru studentii dornici sa lucreze in America pe perioada vacantei de vara.

Angajatori americani de renume vor fi prezenti la Bucuresti pentru procesul de recrutare. Studiourile Paramonut, Parcul National Yellowstone, Parcurile de distractie Six Flags, Jester Scales si Casinoul Borgata ofera plasamente in locatii precum New York, New Jersey, Florida, California, Texas.

Joburile oferite sunt: ospatari, barmani, bucatari, casier, housekeeper, personal auxiliar in parcurile de distractie si sunt renumerate cu salarii cuprinse intre 6 si 8 dolari pe ora.

Pentru a candida la aceste joburi studentii trebuie sa fie inscrisi in programul Work and Travel organizat de GTS international Romania. Pentru inscrieri puteti accesa site-ul www.gtsturism.ro unde cei dornici pot gasi o lista completa cu ofertele de munca si cu angajatorii americani ce vor fi prezenti la Bucuresti pe 23 februarie.

GTS international Romania. Bd-ul Regina Elisabeta 54 Sector 5 Bucuresti

Despre GTS INTERNATIONAL ROMANIA

GTS International Romania este o agentie de turism cu capital 100% strain, acreditata IATA, specialist in turism pentru tineri si nu numai, derulare programe Work and Travel, Internship, cursuri de limbi straine in Europa, cu experienta de peste 15 ani la nivel international. Agent autorizat pentru emitere legitimatii internationale de reduceri pentru studenti, elevi, profesori si tineri pana in 26 de ani, legitimatiile internationale ISIC, ITIC, IYTC . Mai multe detalii despre ofertele pentru tinerii, studentii si profesorii romani si straini puteti gasi pe www.gtsturism.ro si www.gotosua.ro

Participare: Intrare libera