La GTS au inceput inscrierile in programul Work an Travel USA

BUCURESTI - 6 februarie 2008

Comunicat tip General in Turism

GTS International Romania este principala companie de profil din Romania ce organizeaza programul Work and Travel USA pentru studenti.
Prin intermediul programului Work and Travel USA studentii romani pot lucra vara in America in domeniul turismului in locatii precum raestaurante, hoteluri, parcuri de distractie, cluburi de glof, supermarkete. Salariile variaza intre 7 si 14 dolari pe ora iar studentii romani pot opta pentru un post de server, barman, salvamar, casier, housekeeper, lucrator pe un teren de golf. Programul se deruleaza pe perioada vacantei de vara, timp in care studentii pot castiga sume intre 4000 si 10 000 de dolari pe sezon.

La GTS au inceput inscrierile in programul Work an Travel USA

La GTS International Romania au inceput inscrierile pentru programul Work and Travel USA pentru studenti.
Prin intermediul programului Work and Travel USA studentii romani pot lucra vara in America in domeniul turismului in locatii precum raestaurante, hoteluri, parcuri de distractie, cluburi de glof, supermarkete. Salariile variaza intre 7 si 14 dolari pe ora iar studentii romani pot opta pentru un post de server, barman, salvamar, casier, housekeeper, lucrator pe un teren de golf. Programul se deruleaza pe perioada vacantei de vara, timp in care studentii pot castiga sume intre 4000 si 10 000 de dolari pe sezon. In plus pe perioada derularii programului studentii pot calatori sau vizita diferite orase americane, isi imbunatasesc nivelul limbii engleze sau isi pot obtine scrisori de recomandare de la managerii cu care lucreaza.

GTS International Romania este principala companie de profil din Romania ce organizeaza programul Work and Travel USA pentru studenti.
Compania GTS a aparut in Romania in anul 2003, cu filiale in 4 orase : Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj fiind specializata in comercializarea biletelor de avion, emiterea cardurilor internationale de student, tanar, profesor si in promovarea programelor de schimburi culturale cu, ar fi programul Work and Travel USA, Internship, Au Pair.

Prima companie GTS din cadrul Grupului GTS International a aparut in anul 1991 si a fost deschisa in Republica Ceha bucurandu-se de un succes deosebit la lansarea ei pe piata de turism fapt ce a determinat deschiderea a mai multe filiale in Cehia si apoi in alte 4 tari: Slovacia, Romania, Ungaria, Bulgaria. Astazi grupul se bucura de prestigiu la nivel european.

In prezent, grupul GTS International este unul dintre cele mai influente agentii de turism din Sud-Estul Europei si se bucura de preferintele si exclusivitatea clientilor sai dornici de a lua parte in programe turistice, de a beneficia de cele mai avantajoase tarife la biletele de avion, de a beneficia de reducerile oferite de cardurile internationale de tanar, student, profesor sau magia participarii in cadrul programelor de schimburi culturale cum ar fi Work and Travel USA, Internship, Cursuri de Limbi Straine in Europa. Pentru a indeplini aceste performante GTS conteaza pe sprijinul a peste 120 de angajati la nivel european si 13 locatii, spre exemplu, in Cehia

Programul Work and Travel USA este un produs de succes pentru GTS, companie ce detine peste 25% din cota de piata in Romania. In fiecare an cresterea nivelului de studenti aplicanti este de peste 20% .

Pentru a se inscrie in program studentii trebuie sa completeze un dosar de inscriere la sediul GTS din Bd-ul Regina Elisabeta 54, Sector 5. Studentii ce nu locuiesc in Bucuresti sunt incurajati sa se inscrie on-line pe wat.gotosua.ro . Inscrierile in program sunt gratuite.

Informatii complete se pot afla pe site-ul www.gotosua.ro

Studentii care au plecat in America prin intermediul acestui program au declarat la intoarcere:

'Dorina Stanciu - made it happen in 2007


numele meu este Stanciu Dorina Iuliana din Tg-Jiu ..si am promis ca o s trimit poze asa ca o sa ma tin de promisiune ..si va pot spue ca astea sunt doar cateva dintre sutele de poze pe care le-am facut acolo..a fost cea mai frumosa experienta din vita mea ...si cu dublu folos..pt ca va pot spune ca nu numi c mi am imbunatatit engleza dar am si invatat s vb spaniola...pt ca acolo mi am facut o multime de prieteni..va multumesc si sper sa va placa!!!! si sper s mai colaboram si pt la anul!!!!

Salutati-o si pe Cristina din partea mea ..si spuneti-i ca-i multumesc pt ajutor!!!! va pup pe toti papapap

Valentin Florescu - made it happen in 2007Imi pare rau dar de abia am ajuns acasa(la targoviste) si nu cred k mai ajung in bucuresti pana luni-marti asa ca mai intarzii cu formularul...Si cat despre experienta mea:a fost grozava dar nu va pot demonstra asta inca pt ca am plecat fara un slide-show facut de managerul meu cu mine pt a castiga titlul de 'employee of the month'...Daca il aveam acum sigur castigam un loc fruntas pt ca este foarte-foarte amuzant(sunt poze cu mine incepand cu desfundarea unui WC si pana la arestarea unui politist)...cu parere de rau o sa vi-l arat cand il voi primi pe mail...Sunt asteptat acolo(Schlitterbahn-Galveston Island) si in anul viitor cu promisiunea unui loc de munca superior celui pe care l-am avut si nu sunt primit fara sa aduc si cativa prieteni...Romania va fi prima tara pe lista lor pentru anul viitor...O sa va povestesc mai multe cand voi ajunge la sediul vostru saptamana viitoare...Nu am ajuns bine acasa ca am primit un pachet din state cu premiul castigat(un tricou,un certificat cu 'employee of the month' si un cec cu cativa dolari)...mi-am facut prieteni si pastrez legatura cu ei .Cu putin noroc o sa-i reintalnesc anul viitor...Imi pare rau k nu il am dar daca v-as trimite slide-show-ul sigur as fi castigat ceva din partea voastra...

Si cat despre angajatorul meu:M-am inteles foarte bine cu toti managerii parcului.Ba chiar am ajuns la cateva petreceri cu ei...


Stefan Matei - made it happen in 2007

Salut


Sunt Stefan Matei si am lucrat in vara asta in Seattle, Washington, coasta de vest la HMS Host, pe aeroportul Seattle - Tacoma, la doua dintre restaurantele companiei : la Wolfgang Puck si la Chili's. A fost si greu si usor si stresant si amuzant si ... dar important este ca A FOST !! pentru ca sunt destui care ar vrea sa traiasca experianta asta si nu au sansa. Multumesc lui Dumnezeu ca am fost acolo si ca am trecut prin ce-am trecut, ca am trait ce-am trait s.a.m.d. si ca m-am intors sanatos si multumit.

[...]
S-auzim de bine !!
Salutari !!


Corneliu Istrate - made it happen in 2007 :)
Salut, scuze ca nu am anuntat si eu nimic mai devreme dar m-a cam luat valul...
Am luat viza Yupppppy.... :P si acum sunt in Richmond la internet caffe, am ajuns si am scapat de toate chinurile. MS mult pentru ajutorul acordat si pentru ca m-ati sustinut moral, nu as fi reusit la cat de demoralizat eram.
O zi buna.'

Despre GTS international Romania

GTS international Romania este o agentie de turism cu capital 100% strain, acreditata IATA, specialist in turism pentru tineri, derulare programe Work and Travel, Internship, cursuri de limbi straine in Europa, cu experienta de peste 15 ani la nivel international. Agent autorizat pentru emitere legitimatii internationale de reduceri pentru studenti, elevi, profesori si tineri pana in 26 de ani, legitimatiile internationale ISIC, ITIC, IYTC . Mai multe detalii despre ofertele pentru tinerii, studentii si profesorii romani si straini puteti gasi pe www.GTSturism.ro si www.gotosua.ro

Gabriel Cristea
Coordonator Programe

GTS International Romania
Bd-ul Regina Elisabeta 54
050014 Bucuresti, Romania
Tel 021-313 4545
Fax 0213134512

E-mail :gabriel.cristea@gtsturism.ro
www.gtsturism.ro
info@gtsturism.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gts-international-romania/la-gts-au-inceput-inscrierile-in-programul-work-an-travel-usa