NOUL SITE WEB AL GTS TURISM - WWW.GTSTURISM.RO

BUCURESTI - 24 iulie 2008

Comunicat tip General in Turism

Vă invităm să accesati noul site web GTS TURISM - www.gtsturism.ro şi să utilizaţi cu cea mai mare încredere serviciile turistice oferite de agentia noastra.

NOUL SITE WEB AL GTS TURISM - WWW.GTSTURISM.RO

GTS International Romania a lansat astazi 23 iulie 2008 o noua versiune a siteului web propriu www.gtsturism.ro
Noul site web este acum la dispoziţia clienţilor actuali si viitori oferind un design elegant, intuitiv şi o interfaţă mai uşor de utilizat. Obiectivul care a stat la baza dezvoltarii acestui proiect a fost acela de a realiza un mediu online atractiv pentru turişti existenţi şi potenţiali oferind un volum considerabil de informaţii, de real interes si actualizate permanent. Pe langa ofertele turistice promovate si recomandate de catre GTS TURISM, puteti gasi informatii despre toate serviciile care sunt disponibile clientilor prin reteaua GTS INTERNATIONAL - bilete de avion catre orice destinatie, servicii de cazare in orice oras al lumii, pachete WORK and TRAVEL in SUA, cursuri de limbi straine, asigurari medicale, croaziere.

Despre GTS international Romania

GTS International Romania este o agentie de turism cu capital 100% strain, acreditata IATA, specialist in turism pentru tineri si nu numai, derulare programe Work and Travel, Internship, cursuri de limbi straine in Europa, cu experienta de peste 15 ani la nivel international. Agent autorizat pentru emitere legitimatii internationale de reduceri pentru studenti, elevi, profesori si tineri pana in 26 de ani, legitimatiile internationale ISIC, ITIC, IYTC . Mai multe detalii despre ofertele pentru tinerii, studentii si profesorii romani si straini puteti gasi pe www.gtsturism.ro si www.gotosua.ro

GTS INTERNATIONAL ROMANIA
BD REGINA ELISABETA 54
BUCURESTI
TEL : 021.313.45.45
info@gtsturism.ro