Alege Regenovex pentru confortul articulațiilor în sezonul rece

BUCURESTI - 19 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Anotimpul rece aduce pacienților care suferă de anumite boli ale articulațiilor o intensificare a durerilor. Multe persoane cu suferințe articulare sunt meteodependente, considerând că durerile articulare au legătură cu frigul, umezeala, presiunea atmosferică scăzută.

Regenovex

Regenovex

Medicii atrag atenția că aceste probleme sunt tot mai des întâlnite și la tineri, nu numai la seniori. Așa că, indiferent de vârstă, nu ignorați durerile și îngrijiți-vă articulațiile înainte de a fi prea târziu. Suplimentele alimentare pentru sănătatea articulațiilor sunt o opțiune pentru a reduce riscul degenerării articulare și al durerilor.

Articulațiile suferă din cauza frigului

Reumatismul – atât formele degenerative (artroze), cât și formele inflamatoare (artrite), sechelele posttraumatice – leziuni după entorse, luxații, fracturi... toate acestea se pot agrava în lunile de iarnă. De asemenea, persoanele care suferă de fibromialgie acuză dureri musculo-scheletale în această perioadă.

Durerile articulare sunt amplificate și de statul prelungit în picioare, de eforturi fizice susținute, dar și de posturi vicioase sau sedentarism.

Durerile apar cel mai frecvent la nivelul articulațiilor care susțin greutatea corpului, care execută mișcări repetitive zi de zi și care sunt nevoite să suporte eventuale șocuri traumatice. Astfel, cei mai mulți oameni acuză durere de spate, dureri de genunchi, dureri de șold. Dar procesul degenerativ sau inflamația nu iartă nici articulațiile mici. De aceea, mâna și articulațiile pumnului, cotul sunt și ele afectate de dureri, mai ales în sezonul rece.

În structura articulațiilor se găsesc anumiți nervi – numiți baroreceptori – care reacționează la schimbările meteorologice. Când se schimbă vremea, presiunea aerului se schimbă, iar organismul resimte acest lucru. În zilele ploioase și friguroase, presiunea atmosferică scade, iar baroreceptorii din corpul nostru răspund, ajutând organismul să se adapteze. În condițiile unor degradări articulare, acest proces de adaptare nu decurge așa cum trebuie și apar durerile.

Ce poți face pentru a-ți proteja articulațiile

Câteva reguli simple pe care le poți urma te pot ajuta să ții la distanță suferințele articulare ori să le încetinești evoluția dacă acestea au apărut deja.

- Evitați pe cât posibil expunerea la frig, poartă mănuși, șosete călduroase, fular, căciulă.

- Adoptați o dietă sănătoasă și echilibrată.

- Mențineți o greutate corporală normală și reduceți excesul ponderal, dacă este cazul.

- Adoptați un stil de viață activ pentru a preveni rigiditatea articulară.

- Faceți exerciții recomandate de un specialist, pentru a susține și proteja articulațiile.

- Apelați la suplimente alimentare pentru sănătatea articulațiilor.

- Mergeți la medic atunci când durerile nu trec cu mijloacele obișnuite.

- Nu abuzați de medicamente antiinflamatoare.

Atenție! Medicamentele antiinflamatoare și analgezice se administrează numai la recomandarea unui medic reumatolog, după un consult de specialitate.

Când ai nevoie de un supliment alimentar pentru articulații

   - Îți simți articulațiile rigide.
   - Te dor articulațiile când te expui la frig, umezeală și variații atmosferice.
   - Te dor articulațiile când urci scările sau mergi pe bicicletă.
   - Ai o activitate ce-ți solicită excesiv articulațiile.
   - Duci o viață sedentară.

Regenovex – supliment inovator pentru articulații

Regenovex este un supliment alimentar inovator pentru sanatatea articulatiilor. Produsul contine: ulei marin Bionovex si acid hialuronic, o formula unica, inovatoarea, dezvoltata de o echipa de experti , in urma unor ample cercetari.

Uleiul marin Bionovex si acidul hialuronic sunt ingrediente cheie, care actioneaza sinergic pentru protejarea articulatiilor.

Ce este uleiul marin Bionovex?

Bionovex® este un ulei marin pur unic, patentat, ce deriva in mod particular din midia cu margini verzi ce se gaseste doar intre insula nordica si ce sudica a Noii Zeelande. Uleiul marin Bionovex® contine Acid eicosatetraenoic (ETA) – acid gras Omega-3, extras unic din midia cu margini verzi. Acizii grasi Omega-3 contribuie la mentinerea starii de sanatate a articulatiilor prin reducerea inflamatiei.

Ce este acidul hialuronic (AH)?

Acidul hialuronic este o componentă cheie a lichidului sinovial, cartilajului, tendoanelor si ligamentelor fiind esential pentru mentinerea articulatiilor sanatoase. Rolul lichidului sinovial este de a lubrifia şi de a amortiza articulaţii, ca parte a funcţionării normale de zi cu zi. Dupa 30-40 de ani, productia interna de acid hialuronic scade, astfel incat avem nevoie de un supliment pentru a ajuta la mentinerea nivelului de acid hialuronic.

Datorita ingredientelor sale de inalta calitate, Regenovex are actiune complexa atat pentru reducerea durerii si inflamatiei articulare, cat si pentru regenerarea structurilor articulare.

Regenovex este produs de compania britanica Mentholatum si importat in Romania de GTS Solution.

Despre GTS Solution

Despre GTS Solution

GTS Solution este unul dintre principalii furnizori de servicii si solutii pentru piata farmaceutica din Romania.

Misiunea GTS Solution este de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii si a starii de sanatate a pacientilor, prin promovarea unor produse farmaceutice si servicii de inalta calitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gts-solution/alege-regenovex-pentru-confortul-articulatiilor-in-sezonul-rece