GTS Telecom

GTS Telecom


Descrierea companiei GTS Telecom

Despre GTS Novera
GTS Novera este rezultatul fuziunii în 2005 a companiilor GTS Cehia şi Aliatel. GTS Novera poziţionează pe piaţă un portofoliu complex de soluţii de voce, date şi servicii Internet, pentru care garantează nivelul de calitate. GTS Novera este parte a grupului GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ de servicii de telecomunicaţii, care deţine şi operează 5 furnizori alternativi în Cehia, Polonia, Romania, Slovacia şi Ungaria.

Despre GTS Telecom
GTS Telecom este parte a GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ de telecomunicatii la nivel regional. Certificată ISO 9001 GTS Telecom furnizează cele mai stabile soluţii de comunicaţii din România, pe care le gestionează până la interfaţa de conectare a clienţilor (end-to-end). Nivelul mediu de stabilitate al soluţiilor GTS Telecom în 2004 a fost de 99,82%, iar in primul semestru din 2005 a atins 99,91%.
Poziţionată ca Business AcceleratorTM GTS Telecom furnizează pe piaţa business soluţii de transport, comunicaţii de date TCP /IP, X.25 şi Frame Relay, servicii Internet, soluţii de voce şi hosting.
Compania deţine propria infrastructură transfrontalieră de fibră optică de 25Gbit/sec în Oradea cu conexiune de rezervă în Arad, prin care se conectează direct cu infrastructura GTS Central Europe. La nivel naţional GTS Telecom operează reţeaua MPLS cu o capacitate de transport de 10Gbit/sec şi topologie inel, prin care conectează 19 puncte de prezenţă. In Bucureşti GTS Telecom deţine şi operează reţeaua metropolitană de fibră optică de 2,5Gbit/sec şi reţeaua radio în banda 5,8GHz prin care acoperă integral oraşul.

Despre GTS Central Europe
GTS Central Europe este cel mai important operator alternativ de telecomunicaţii la nivel central şi est european care asigură servicii integrate de telecomunicaţii pentru corporaţii, companii comerciale, companii mici şi mijlocii, carrieri internaţionali. Grupul ce deţine infrastructură proprie de fibră optică şi operează cinci carrier-i alternativi în Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria, a primit în cadrul ediţiei a 5-a a Congreusului European de Telecomunicaţii ţinut în Amsterdam în luna noiembrie 2005, premiul “Best Central and Eastern European Wholesale Provider”.

Gama de servicii GTS cuprinde soluţii de telefonie, comunicaţii de date, conexiuni Internet, soluţii IP VPN şi MPLS, servicii de banda largă. Grupul, cu peste 1000 de angajaţi, estimează pentru 2005 o cifră de afaceri de Euro 250 mil. Urmând o strategie agresivă de expansiune, GTS şi-a extins considerabil reţeaua în ultimele 12 luni şi este capabilă să ofere servicii şi soluţii de comunicaţii în 20 de ţări din regiunea central şi est europeană, în ţările baltice, Europa de Sud-Est şi Turcia.

Comunicate GTS Telecom :

Vezi toate comunicatele companiei GTS Telecom.