Grupul GTS Central Europe are un nou CEO

BUCURESTI - 19 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Budapesta, 13 ianuarie 2005, GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ de telecomunicaţii la nivel regional anunţă astăzi numirea lui Tamás Polgár în funcţia de Chief Executive Officer. Domnul Polgár îl înlocuieşte în această poziţie pe domnul Lou Toth, în retragere începând cu sfârşitul lunii ianuarie 2005.
Domnul Lou Toth este unul din fondatorii grupului GTS Central Europe în care activează de 11 ani.

Grupul GTS Central Europe are un nou CEO

În ultimele 12 luni, domnul Tamas Polgár a fost consultant al grupului Antel Holdings. În acestă calitate domnia sa a jucat un rol important în recenta achiziţie a firmei Aliatel Cehia.
În legătură cu numirea sa în funcţia de Chief Executive Officer, domnul Polgár a spus că va continua politica de consolidare a poziţiei de lider a grupului GTS Central Europe, pe piaţa furnizorilor alternativi de servicii de telecomunicaţii destinate sectorului business.
“Forţa grupului GTS Central Europe stă în poziţiile comerciale şi operaţionale puternice pe care le deţin pe pieţele locale companiile grupului, cuplate cu o puternică amprentă tehnologică şi comercială la nivel regional. Aceste atribute unice fac ca GTS Central Europe să impună pe piaţă servicii la standarde de calitate deja recunoscute, servicii prin care să poată satisface orice nevoi de telecomunicaţii ale clienţilor. În perioada următoare GTS Central Europe va continua o politică de achiziţii prin care să-şi consolideze poziţia şi să-şi dezvolte infrastructura”, a mai spus dl. Tamas Polgár.

Despre GTS Central Europe
GTS Central Europe este cel mai important operator alternativ la nivel regional de servicii de telecomunicaţii. Grupul deţine propria infrastructură de fibră optică şi operează cinci carrier-i alternativi în Republica Cehă, Polonia, România, Ungaria şi Slovacia şi furnizează servicii de comunicaţii pentru companii din domeniu din Bulgaria, Croaţia, Letonia, Serbia, Slovenia şi Ucraina.
Companiile din cadrul grupului asigură pentru piaţa business soluţii complete de comunicaţii, incluzând servicii de transport, reţele corporative TCP/IP, X.25 şi FrameRelay, soluţii de voce, hosting, precum şi servicii de comunicaţii de bandă largă (broadband) prin care satisface cele mai sofisticate nevoi ale clienţilor corporativi.

Despre GTS Telecom
GTS Telecom este parte a GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ la nivel regional de servicii de comunicaţii de date, voce şi hosting pentru piaţa business.
Poziţionată pe piaţă ca Business Accelerator TM, compania instalează soluţii gestionate integral -până la interfaţa de conectare a clientului (end-to-end managed solutions) preluând astfel toate problemele de comunicaţii ale clienţilor.
Gama de servicii GTS Telecom cuprinde soluţii de transport, comunicaţii de date TCP /IP, X.25 şi Frame Relay, soluţii de voce, hosting şi servicii Internet.
GTS Telecom deţine propriul DataCenter în Bucureşti, platformă de găzduire prin care asigură mediul fizic protejat, fiabil şi scalabil, pentru ca serverele şi aplicaţiile clienţilor să funcţioneze fără întreruperi.

Despre GTS Telecom

Pentru alte informatii va rugam sa contactati
Cristian Copilau
GTS Telecom
Marketing Manager
[t] 4.100.100
[f] 410.3883
cristian.copilau@gtstelecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gts-telecom/grupul-gts-central-europe-are-un-nou-ceo