GTS Central Europe primeşte premiul ‘Best Central & Eastern European Wholesale Offering’ la ediţia 2009 a Capacity Awards

BUCURESTI - 26 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Varşovia, 24 Noiembrie 2009 – GTS Central Europe, unul din cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Europa Centrală şi de Răsărit, este pentru a treia oară recunoscut ca cel mai bun operator regional de telecomunicaţii. Distincţia a fost acordată în cadrul Galei anuale a Capacity Magazine ce a avut loc în 23 noiembrie în faţa a peste 400 de reprezentanţi ai industriei. Acordarea premiului s-a facut prin jurizarea a cinci criterii: calitatea şi performaţele reţelei; aria de acoperire; viteza de implementare a serviciilor; strategia de investiţii în reţea.

GTS Central Europe primeşte premiul ‘Best Central & Eastern European Wholesale Offering’ la ediţia 2009 a Capacity Awards

GTS Central Europe a fost selectată pentru rezultatele excepţionale obţinute în execuţia strategiei de vânzări wholesale pe piaţa central şi est europeană, susţinută de investiţiile agresive realizate în implementarea de noi tehnologii, de calitatea serviciilor furnizate şi de nivelul de satisfaţie al clienţilor. Acordarea premiului în 2009 este urmarea firească a procesului de integrare pe care compania l-a parcurs şi confirmă strategia GTS de poziţionare a unei oferte, unice la nivelul întregii regiuni, de servicii integrate de comunicaţii pentru piaţa business din cele cinci ţări în care operează: Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria.

“GTS Central Europe a continuat în 2009 să-şi consolideze oferta wholesales,” a declarat Matthew Whalley, editor la Capacity Magazine. “A reuşit cu succes centralizarea operaţiunilor regionale şi lansarea unui centru operaţional (NOC) regional. Aceste mutări strategice au netezit calea consolidării şi dezvoltării continue a afacerilor companiei pe segmentul wholesale din Europa Centrală şi de Răsărit.”

Comentând acordarea premiului, dl. Artur Ostrowski, Head of International Services al GTS, a spus:
“Suntem foarte fericiţi şi, în acelaşi timp, foarte mândri de primirea premiului. El încununează eforturile depuse de întrega noastră echipă pentru recunoaşterea ca cel mai bun operator regional. GTS a primit premiul “Best CEE Wholesale Offering” şi la ediţiile din 2005 şi 2007 ale Capacity Awards, iar acum, la ediţia din 2009, suntem onoraţi să primim acest premiu pentru a treia oară. Sperăm ca acolada realizată să consolideze poziţia serviciilor noastre pe piaţă şi imaginea de furnizor de soluţii telecom de înaltă calitate. Acest premiu ne motivează şi ne susţine în menţinerea poziţiei dobândite în regiune”.

'Pentru GTS Telecom, ca parte a GTS Central Europe, premiul “Best CEE Wholesale Offering” obţinut pentru a treia oară în 2009 confirmă alegerea corectă a strategiei noastre axate pe calitate, în abordarea segmentelor de vârf ale pieţei şi excelenţa în execuţie.' a declarat Dan Mihăescu, CEO la GTS Telecom.

Despre GTS Telecom

Despre GTS Central Europe
GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ de telecomunicaţii la nivel regional, furnizează servicii integrate în toate ţările din regiunea central şi est europeană, din Frankfurt şi până în Istanbul. Reţeaua regională de fibră optică asigură furnizarea de servicii de comunicaţii de date IP, MPLS, DWDM, telefonie fixă, internet şi soluţii de bandă largă pentru companii comerciale, carrieri telecom, operatori mobili şi furnizori de conţinut. Principalele ţări în care compania operează sunt Republica Cehă, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria. Prin parteneriate strategice GTS interconectează şi asigură servicii pentru operatori din Bulgaria, Croaţia, Moldova, Rusia, Slovenia, Serbia, Turcia, Ţările baltice, Ucraina.
GTS CE are peste 1300 de angajaţi şi a atins o cifră de afaceri de Eur 436mil cu venituri operative (EBITDA) de Eur 77mil în 2008.

One Network - One region – One Offer
GTS Central Europe deţine şi operează o reţea extinsă de telecomunicaţii în europa centrala şi de răsărit prin care oferă clienţilor şi partenerilor servicii cu accesibilitate crescută şi acoperire extinsă în regiune. Ca unic brand cu portofoliu regional, clienţii noştri beneficiază de importante reduceri de costuri, servicii eficiente, relaţionare eficace, beneficii ce nu sunt posibile prin combinarea soluţiilor furnizate de mai mulţi operatori.


Despre GTS Telecom
Parte a GTS Central Europe şi poziţionată pe piaţă ca Business AcceleratorTM GTS Telecom instalează pe piaţa business soluţii de transport, comunicaţii de date MPLS, DWDM, SDH, TCP /IP, Frame Relay, servicii Internet, soluţii de voce, hosting şi colocare în DataCenter.
Compania, certificată ISO 9001, garantează contractual nivelul de calitate (SLA) al soluţiilor instalate, pe care le monitorizează până la interfaţa de conectare a clienţilor (end-to-end).
Pe primele nouă luni ale anului 2009 nivelul mediu al SLA pentru toate soluţiile instalate, a fost de 99,91%.
Compania deţine propria infrastructură transfrontalieră de fibră optică direct interconectată cu reţeaua GTS Central Europe şi de aici până în nodurile de interconectare continentală din Frankfurt şi Vienna.


Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactaţi
Cristian Copilău
GTS Telecom
[t] 0312.200.200
[e] cristian.copilau@gtsce.com

cristian.copilau@gtstelecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gts-telecom/gts-central-europe-primeste-premiul-best-central-eastern-european-wholesale-offering-la-editia-2009-a-capacity-awards