Top 3 destinatii turistice de iarna din Bulgaria

BUCURESTI - 4 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism, Internet

Romanii aleg sa mearga in timpul iernii in Bulgaria pentru ca pot beneficia de un raport calitate pret foarte bun in momentul in care aleg pachete de cazare, mancare si servicii de partie.

 Romanii aleg sa mearga in timpul iernii in Bulgaria pentru ca pot beneficia de un raport calitate pret foarte bun in momentul in care aleg pachete de cazare, mancare si servicii de partie. Nivelul partiilor din Bulgaria este foarte bun indiferent de nivelul la care se afla turistii, atat incepatori cat si avansati. Anii trecuti am obtinut preturi foarte bune la pachete care includeau si instructori pentru ski sau snowboarding. 

Director Agentie Turism Q Travel

Din punct de vedere turistic Bulgaria este una dintre primele alegeri ale romanilor cand vine vorba de vacanta de vara. Cu toate astea, trebuie sa stii ca bulgarii atrag anual un numar foarte mare de turisti romani si in sezonul de iarna. Destinatiile turistice de iarna din aceasta tara sunt cel putin la fel de frumoase si in foarte multe cazuri mult mai accesibile decat cele din Romania.

In plus, ai si oportunitatea de a cunoaste o parte din cultura acestei tari, mai ales daca o sa mergi in perioada sarbatorilor.
Iata care sunt cele mai solicitate destinatii turistice de iarna din Bulgaria, conform agentiei de turism www.q-travel.ro:

Bansko

Bansko este una dintre cele mai populare statiuni montane din Bulgaria. Aceasta se afla in Muntii Pirin, Bulgaria. Daca alegi sa iti petreci vacanta de iarna in Bansko trebuie sa stii cateva lucruri. Este o statiune plina de drumetii montane si de obiective turistice naturale pe care le poti vizita, iar pe timp de iarna ele devin partii pentru schi si locuri in care iti poti petrece timpul liber practicand alte tipuri de sporturi de iarna.
Din decembrie pana in mai aceasta statiune este deschisa pentru toti cei care isi doresc o vacanta la munte cu multa zapada, intr-un loc cu traditii si peisaje minunate.

 

Borovets

Este cea mai veche statiune montana din Bulgaria, datand din 1896. Cu toate acestea, locul este extrem de dezvoltat si modern, mai ales dupa ce a fost initiat proiectul Super Borovets care are ca principal scop transformarea zonei intr-o statiune exclusivista. Are 58 de km de partii, multe zone de relaxare si hoteluri pentru toate buzunarele, asa ca il poti lua in calcul pentru urmatoarea ta vacanta la munte.

 

Pamporovo

Se spune ca aceasta statiune este locul perfect daca vrei sa practici snow-boarding-ul, datorita partiilor ei. In plus, Pamporovo are 25 de km de partii de schi, 38 de km pentru cross-country si toate au 18 instalatii de teleschi. Spre deosebire de statiunile din Romania, in statiunea bulgara Pamporovo clima este mai blanda, cu influente mediteraneene ce vin dinspre Marea Egee.
Altitudinea si partiile din acesti munti fac statiunea un loc perfect pentru incepatori cand vine vorba de sporturile de iarna.

Tu in ce destinatie turistica din cele de mai sus vrei sa iti petreci vacanta de iarna?