Cum sa alegi mobila potrivita pentru locuinta ta

BUCURESTI - 21 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Dupa cum stim cu totii, alegerea locuintei potrivite este mai mult decat o prima impresie foarte placuta. Calitatea fabricarii si a materialelor conteaza daca vrei sa o folosesti ani buni fara ca aceasta sa se deterioreze

mobilier

mobilier

Dupa cum stim cu totii, alegerea locuintei potrivite este mai mult decat o prima impresie foarte placuta. Calitatea fabricarii si a materialelor conteaza daca vrei sa o folosesti ani buni fara ca aceasta sa se deterioreze. In acest articol, vom discuta cateva idei care te vor ajuta sa alegi mobila care ti se potriveste:

 

Mobila usoara si compacta

Daca spatiul este limitat si doresti sa ai o camera aerisita, este mai bine sa alegi mobila usoara facuta din materiale precum sticla. Mobila ar trebui sa ocupe cat mai putin spatiu posibil, pentru a profita din plin de acesta.

 

Nu aglomera locuinta cu mobila mica

Putem crede, de multe ori, ca daca luam mobila mica si multa, acestea vor fi da impresia unei camere mai spatioase. Dimpotriva, multa mobila mica iti poate aglomera locuinta in mod inutil. Mobila mare ce este facuta dintr-un singur corp imputineaza numarul obiectelor din campul vizual. Patru bucati mai mari arata mult mai bine decat douazeci bucatele mai mici.

 

Foloseste-te si de pereti

Peretii nu sunt facuti doar pentru tablouri si oglinzi. Poti agata si rafturi sau chiar si un birou, astfel eliberandu-ti camera, facand-o sa para mai spatioasa.

 

Foloseste o singura culoare pentru mobila

Mobila monocromatica prinde bine mai ales in incaperile mici. Mobila alba pe perete alb „dispare” si da impresia ca este mai mult spatiu.

 

Mobila multifunctionala

O canapea care poate fi folosita ca pat este perfecta daca locuiesti la garsoniera. Poate transforma usor o sufragerie primitoare intr-un dormitor confortabil. In cazul dormitoarelor, paturile supraetajate sunt foarte bune daca este vorba de doi copii care impart o camera.

 

Calitatea mobilei

In aceasta privinta, de cele mai multe ori pretul reflecta si calitatea. Asadar, evita sa achizitionezi cel mai ieftin pat daca stii ca nu-l vei schimba prea curand. Acelasi lucru se aplica si la canapea. Daca iti doresti sa achizitionezi ceva „ieftin si bun”, te poti uita pe Internet dupa mobila second hand, desi acest lucru este destul de riscant.

 

Gandeste-te si la ambient

O camera unde muncesti trebuie sa aiba ambient de birou, iar sufrageria unde ii primesti pe oaspeti trebuie sa aiba un aer primitor. Ambientul este dat in mare parte de mobila. Ai grija sa nu selectezi mobila care sa se afle in contradictie cu aerul pe care doresti sa il emane o anumita incapere.

 

Inca este nedumerit cu privire la alegerea mobilei ideale? Intra pe Naturlich.ro si exploreaza diversele stiluri de mobila pentru orice camera!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gun-media1/cum-sa-alegi-mobila-potrivita-pentru-locuinta-ta