Incaltamintea de piele - 8 beneficii date de UrbanShoestore.ro

BUCURESTI - 4 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Pantoful de piele este elegant, comanda respect si are cateva alte beneficii despre care vom vorbi in acest comunicat. Cu toate astea, unora li se pare scump sa achizitionezi incaltaminte de piele. Intr-adevar, pantofii de piele sunt mai scumpi, insa aici depinde si de ce iti doresti de la un pantof: sa fie ieftin si sa se strice repede sau scump si durabil.

Incaltaminte piele Urban Shoe Store

Incaltaminte piele Urban Shoe Store

Daca nu ai purtat niciodata o pereche de pantofi de piele eleganti la munca, nu stii ce pierzi. Pantoful de piele este elegant, comanda respect si are cateva alte beneficii despre care voi vorbi in acest articol. Cu toate astea, unora li se pare scump sa achizitionezi incaltaminte de piele. Intre-adevar, pantofii de piele sunt mai scumpi, insa aici depinde si de ce iti doresti de la un pantof: sa fie ieftin si sa se strice repede sau scump si durabil.

Pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita, ti-am pregatit cateva beneficii alte incaltamintei de piele:

 

Aerisire

Stiai ca aerul poate trece prin piele? Asta ajuta la prevenirea aparitiei mirosurilor neplacute. Este unul din beneficiile principale ale incaltamintei de piele deoarece materialul lasa sa patrunda aerul rece inauntru si sa iasa aerul cald afara.

 

Durabilitate

Poate cel mai important beneficiu al pielii este durabilitatea acesteia in comparatie cu orice alt material folosit pentru fabricarea incaltamintei. O pereche de pantofi de piele va rezista cu mult mai mult decat o pereche din material sintetic. Unele persoane sunt circumspecte in privinta costului sporit al incaltarilor de piele. Cu toate astea, pote fi mai econom sa alegi o pereche de piele deoarece incaltamintea ieftina si sintetica se uzeaza repede si va trebui sa o schimbi dupa putin timp. Incaltamintea de piele rezista ani buni.

 

Impermeabilitate

Daca pielea este tratata sau unsa cu ceara de albine, aceasta capata rezistenta fata de apa sau alte lichide. Atunci cand trebuie sa muncesti in natura sau in bucatarie, atunci va trebui sa iei masuri pentru a evita discomfortul cauzat de apa ce patrunde in incaltaminte. De asemenea, poti evita eventuale pete ce pot fi foarte greu de scos din material sintetic.

 

Protectie

Desigur, incaltamintea de piele nu-ti va oferi acelasi grad de protectie precum bocancii cu bot de fier, insa te poate proteja de lichide fierbinti sau obiecte usoare. Daca muncesti intr-un mediu activ unde se pot intampla multe, incaltamintea de piele te poate ajuta sa previi accidente usoare.

 

Confort sporit

Incaltamintea din piele se pliaza pe forma piciorului tau, in vreme ce materialul sintetic este rigid si ramane fix. S-ar putea sa crezi ca rigiditatea este mai buna, insa aceasta poate fi inconfortabila. Este greu sa nimeresti o pereche care sa se plieze perfect pe picior din prima. Incaltamintea din piele este, deci, mult mai comfortabila tocmai din aceasta cauza.

 

Usor de curatat

In comparatie cu alte materiale caer pot fi dificile de curatat, pielea se curata destul de usor. Trebuie doar un material textil imbibat in apa.

Un alt lucru bun la piele este ca se usuca usor, oricat de uda ar fi incaltamintea.

 

Eleganta

Incaltamintea de piele are un aspect placut si natural. Incaltamintea sintetica poate avea un aspect artificial. Pielea confera un aspect placut si oarecum luxuriant datorita luciului sau natural.

 

Mirosul este placut

Mirosul acela de piele bate oricand, la orice ora mirosul de piele artificiala dat de chimicalele folosite. Daca ai o zi intreaga in care esti silit sa te si deplasezi, incaltamintea din material sintetic poate emana niste izuri cu adevarat neplacute.

 

Dupa cum vezi, sunt multe motive pentru care sa alegi sa porti incaltaminte de piele, atat in timpul liber, cat si la munca. Pielea iti confera mai mult confort, protectie si liniste. Nu va mai trebui sa te gandesti daca este in regula sa te descalti la cineva acasa sau nu. Plus de asta, te vei simti mai bine in pielea ta stiind ca ai ceva frumos in picioare.

 

Doresti sa achizitionezi incaltaminte de piele pentru orice anotimp?

UrbanShoeStore este magazinul tau de unde iti poti achizitiona pantofi, ghete, botine si multe altele care vor rezista pe picior ani buni.

 

Aerisire

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gun-media1/incaltamintea-de-piele-8-beneficii-date-de-urbanshoestore-ro