Zivara – Alegerea perfecta pentru personalizarea de produse textile

BUCURESTI - 30 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Din anul 2015, ne-am dezvoltat armonios si am reusit sa ducem la bun sfarsit si cele mai exigente cerinte, astfel incat am fost motivati sa ne axam pe personalizarea urmatoarelor categorii de produse: tricouri personalizate , bluze, hanorace, sepci, caciuli, halate de baie, prosoape, uniforme (bucatari;ospatari), rucsacuri, sacose, camasi, maiouri, geci si veste, care la randul lor vor fi personalizate, atat pentru femei, cat si pe barbati.

Personalizare textile

Personalizare textile

 Ne mandrim cu personal calificat care este in masura oricand sa ofere sfaturi sau recomandari clientilor care, fie sunt indecisi in privinta unor alegeri, fie nu au cunostiinte solide in domeniul personalizarii textilor. La final, suntem impliniti sa observam clienti incantati pe care sa ii transformam, treptat in clienti fideli. 

Manager Zivara

Zivara – Alegerea perfecta pentru personalizarea pieselor vestimentare

Firma Zivara este caracterizata de o echipa tanara, formata din persoane pasionate pentru arta digitala care a reusit in trei ani de activitate sa creeze un mediu profesionist, destinat exclusiv personalizari textilelor. Datorita dedicarii pentru acest domeniu fascinant, Zivara a reusit sa prinda contur si se transforme intr-un adevarat brand care a incheiat contracte cu parteneri importanti. Rezultatul a fost unul roditor, dovada vie fiind clientii multumiti de serviciile prestate. Rabdarea si perseverenta echipei a reprezentat ingredientele esentiale, care au indrumat-o spre culmile succesului, care a fost reflectat in achizitionarea celor mai noi utilaje tehnologice. Noile instrumente sunt utilizate pentru a pune in valoare cele trei tehnici inovative de imprimare: imprimare digitala, personalizare prin broderie si termotransfer.

Clientii se pot bucura din plin de o gama diversa de produse, mai exact aproximativ 300 de articole, care astazi pot fi supuse procesului de personalizare. Din postura de specialisti, am reusit sa ne lasam puternic amprenta asupra personalului care isi desfasoara activitatea in cadrul institutiilor de invatamant (scoli sau gradinite particulare), artistilor muzicali, sportivilor sau staff-ul companiilor. Un aspect demn de mentionat este faptul ca materialul textilelor este unul calitativ, care nu se degradeaza nici dupa ce trece prin mai multe cicluri de spalare. Se foloseste doar bumbac 100%, iar pretul produsului finit este unul conventabil pentru buzuznarul publicului tinta. Acestea au fost doar doua dintre principalele conditii de care am tinut cont inca de la infiintare, fiindca dorim sa punem accentul mereu pe dorintele si necesitatile clientilor.

Pentru firma de personalizare textile Zivara, a personaliza o piesa vestimentara mai inseamna a oferi bucurie persoanelor fizice care sunt in cautarea unui cadou inedit si cu o semnificatie aparte. In acest mod, ne straduim sa le oferim solutia cea mai rapida si potrivita prin intermediul caruia, destinatarii sa fie surprinsi de mesajul comic sau imaginea imprimata pe un tricou. Avem in vizor si copii, carora le punem la dispozitie o multitudine de articole calitative si in trend.

Din anul 2015, compania s-a dezvoltat armonios si am reusit sa ducem la bun sfarsit si cele mai exigente cerinte, astfel incat am fost motivati sa ne axam pe personalizarea urmatoarelor categorii de produse: tricouri personalizate, bluze, hanorace, sepci, caciuli, halate de baie, prosoape, uniforme (bucatari, ospatari), rucsacuri, sacose, camasi, maiouri, geci si veste, care la randul lor vor fi personalizate, atat pentru femei, cat si pe barbati. De asemenea, pentru toate articolele enumerate, avem deja pregatit o paleta bogata de culori si nuante pentru a putea satisface orice gust pretenios sau preferinta a celor care apeleaza la serviciile Zivara.