Arhitectura “spaţiilor pentru viaţă” a luat naştere din sinergia dintre CUBE Architecture si h4l

BUCURESTI - 25 mai 2023

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Imobiliare

Cu toții ne dorim o casă sigură și confortabilă, cu un design atractiv, care să inspire bucuria și împlinirea de a locui în spațiul respectiv. În acest sens, CUBE Architecture și h4l și-au câștigat reputația prin principiile de design, valorile centrate pe calitatea vieții și focusul pe generarea unei experiențe premium de locuire.

Cartierul care însufleţeşte viaţa - h4l

Cartierul care însufleţeşte viaţa - h4l

Această colaborare a dus la dezvoltarea unor proiecte rezidențiale care integrează cele mai bune practici de design și tehnologie, rezultând în spații de locuit inovatoare și sustenabile. În același timp, proiectele lor sunt mereu orientate către un stil de viață mai bun și mai sănătos, sub umbrelă sustenabilității, care are un impact pozitiv asupra vieții locatarilor, însuflețind-o. Acest aspect a dus la crearea unor comunități rezidențiale moderne, în care oamenii pot trăi în siguranță, confort și armonie cu natura.

CUBE Architecture are o abordare unică și inovatoare în ceea ce privește design-ul și proiectarea clădirilor, care se bazează pe utilizarea tehnologiilor de ultimă generație, dar și pe o abordare sustenabilă și atentă cu mediul înconjurător. Aceasta înseamnă linii fluide, geometrii construite pe principiul "forma urmează funcţia", abordare minimalistă, spații vitrate mari, materiale de construcție calitative, funcționalitate și utilizare eficientă a resurselor.

Practic, principiile CUBE Architecture se aliniază perfect cu cele 36 de puncte ale promisiunii h4l, care pun accent pe sustenabilitate, confort, siguranță și armonie cu natura. De la construcția clădirilor până la organizarea spațiilor verzi și a zonelor de agrement, totul este gândit cu atenție la fiecare detaliu pentru a crea o comunitate rezidențială inovativă și sustenabilă.

Aceste proiecte sunt deosebit de importante pentru viața noastră, deoarece ne oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu sigur, sănătos și confortabil, în echilibru cu lucrurile simple care contează cu adevărat. Prin sinergia dintre principiile de design și promisiunea h4l, CUBE Architecture și h4l demonstrează că, atunci când există o viziune comună, iau naştere proiecte care revoluționează piața imobiliară și îmbunătățesc viețile oamenilor.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre: Ghid - apartamente 2 camere București, Ghid - apartamente 3 camere BucureștiChirie București - Cum poți cumpăra un apartament cu prețul chiriei

Despre h4l

h4l (home 4 life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. În acest moment, noi, h4l, ridicăm 7 astfel de cartiere în România, 5 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. h4l (home 4 life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/h4l/arhitectura-spatiilor-pentru-viata-a-luat-nastere-din-sinergia-dintre-cube-architecture-si-h4l