h4l LAKE VIEW - primul cartier - care însufleţeşte viaţa - din Constanţa

Constanta - 26 mai 2023

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Acesta este primul cartier rezidențial destinat persoanelor cu venituri medii, care aduce un concept nou și o abordare nouă pe piața imobiliară din orașul Constanța. Cu o promisiune clară de a crea locuințe făcute pentru oameni și pentru nevoile lor, h4l își propune să redefinească standardele în construcția caselor/apartamentelor în România și alinierea cu viziunea țărilor din vest, unde primează - fericirea locatarilor, sustenabilitatea și inovația. După 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar a echipei, h4l a dezvoltat acest curent care favorizează simplitatea, starea de bine acasă și armonia cu mediul înconjurător.

h4l LAKE VIEW CONSTANŢA

h4l LAKE VIEW CONSTANŢA

Cartierul h4l din Constanța are menirea să îndeplinească visul multor oameni de a avea o locuinţă într-un mediu prietenos și accesibil. Echipa h4l Development, centrată pe valori precum calitatea vieții, puterea comunității, confortul acasă, designul modern, eficiența energetică, siguranța, sustenabilitatea și angajamentul față de clienți, construieşte - cartierul care însufleţeşte viaţa. Valorile h4l stau la baza fiecărui aspect al proiectului, de la conceptul arhitectural până la amenajarea interioară, serviciile oferite și încurajarea interacțiunii cu comunitatea. H4l promovează transparența, integritatea și responsabilitatea în toate relațiile cu clienții și partenerii, asigurându-se că fiecare aspect al procesului de locuire este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii. Fiecare locuință din cartierul h4l este concepută pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și pentru a le oferi un cămin modern, funcțional și confortabil.

Unul dintre principiile de bază ale h4l este arhitectura modernă și spațiile vitrate generoase. Proiectul a fost realizat în colaborare cu biroul de arhitectură CUBE Architecture, iar rezultatul este un ansamblu rezidențial cu linii fluide și geometrii construite pe principiul ”forma urmează funcția”. Fiecare apartament beneficiază de vitraje mari și terase spațioase, oferind lumină naturală și o perspectivă deschisă către mediul înconjurător. Mai mult decât atât, cartierul h4l din Constanța este proiectat pentru a încuraja viața comunitară. Spațiile comune și facilitățile moderne, precum community center cu sală de fitness, workoffice gratuit și spații de joacă pentru copii, creează o atmosferă prietenoasă și invită locuitorii să interacționeze și să își construiască relații durabile. În plus, siguranța și confortul sunt prioritățile cartierului h4l. Ansamblul rezidențial este închis și cu acces controlat, asigurând un mediu securizat pentru toți locuitorii. De asemenea, atenția este acordată izolării fonice, înălțimii camerelor și integrării de tehnologii smart care optimizează confortul și eficiența energetică a locuințelor.


H4l pune un accent deosebit pe armonie cu natura și dezvoltarea sustenabilă. Acesta investește într-o gamă largă de soluții ecologice și tehnologii verzi, pentru o utilizare eficientă a resurselor, cartierul dispunând de 33% din suprafața sa de spații verzi generoase pentru aer curat, frumusețe naturală și oportunități de recreere. Pe de altă parte, cartierul h4l din Constanța se bucură de o amplasare strategică pe malul lacului, având cu o vedere panoramică impresionantă, fiind situat într-o zonă accesibilă și bine conectată la principalele artere de transport. Apropierea de parcuri, școli, centre comerciale și alte facilități importante face din acest cartier un loc ideal pentru viața de zi cu zi. Pentru a oferi oportunități accesibile și variate pentru toți cei interesați, h4l a dezvoltat o gamă diversificată de tipuri de apartamente, de la studiouri și apartamente cu două camere, până la apartamente cu trei camere și penthouse-uri spațioase. Fiecare unitate locativă este finisată la cele mai înalte standarde și oferă confort și funcționalitate pentru stilul de viață modern.
h4l încurajează comunitatea locală să ia parte la dezvoltarea acestui cartier, oferind posibilitatea de a fi implicați în procesul de design interior și alegerea finisajelor în anumite etape ale proiectului. Cartierul h4l - însuflețește viața reprezintă o nouă paradigmă în domeniul rezidențial din Constanța. Prin abordarea inovatoare, focusul pe nevoile și fericirea locuitorilor, designul modern și respectul față de mediu, h4l redefinește standardele de trai și aduce o nouă valoare comunității.

Prin angajamentul său ferm față de inovație și excelență, h4l Development reușește să redefinească standarde înalte în domeniul imobiliar din România. Fiecare proiect demonstrează atenția meticuloasă la detalii, integrarea armonioasă în peisajul urban și o preocupare sinceră pentru confortul și fericirea beneficiarilor. Arhitectura modernă a acestor dezvoltări prinde viață, încântând prin designul plin de inspirație. Fiecare cartier este înfrumusețat de spații verzi generoase, asigurând un mediu reconfortant și sănătos. Cu fiecare proiect, ghidați de eficiență, inovație și transparență, h4l Development continuă să creeze comunități armonioase unde oamenii pot prospera în fiecare capitol al vieții lor.

h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. Apartamente cu grădină București - ce sunt, cât costă, de ce sunt o soluție

2. Penthouse București - Viața e frumoasă când alegi cel mai bun loc în care să locuiești

3. Ghid - apartamente 5 camere București

Despre h4l

h4l (home 4 life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. În acest moment, noi, h4l, ridicăm 7 astfel de cartiere în România, 5 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. h4l (home 4 life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/h4l/h4l-lake-view-primul-cartier-care-insufleteste-viata-din-constanta