h4l și Fundermax: Parteneriat strategic pentru construcții durabile

Cluj - Napoca - 26 mai 2023

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Imobiliare

Cartierele moderne necesită soluții inovatoare și materiale de înaltă calitate pentru a asigura durabilitatea și designul atractiv al proiectelor de construcții. De aceea, h4l Development și Fundermax sunt încântați să anunțe un parteneriat strategic care aduce împreună două branduri de încredere, cu expertiză recunoscută în domeniul construcțiilor.

h4l - faţadă ventilată Fundermax

h4l - faţadă ventilată Fundermax

h4l Development, lider în dezvoltarea și construcția de cartiere rezidențiale moderne - care însuflețesc viața - și Fundermax, un producător prestigios de materiale pe bază de lemn și laminate compacte HPL (high pressure laminate), împărtășesc aceleași valori de calitate, inovație și sustenabilitate. Prin acest parteneriat, cele două companii aduc beneficii semnificative locatarilor cartierelor h4l.

Unul dintre aspectele cheie ale parteneriatului strategic dintre h4l și Fundermax este accesul la gama diversă de produse de înaltă performanță oferite de producătorul austriac. Materialele pe bază de lemn și laminatele compacte dezvoltate de Fundermax sunt recunoscute pentru rezistența lor, diversitatea de modele, culori și finisaje, precum și ușurința în procesarea și menținerea lor. Aceste produse sunt esențiale în construcțiile din cartierele h4l, adăugând valoare și durabilitate proiectelor rezidențiale.

Parteneriatul strategic între h4l și Fundermax aduce oportunități remarcabile pentru inovație și design în proiectele de construcții. Prin combinarea experienței și cunoștințelor celor două companii, se vor dezvolta soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale clienților. Aceasta înseamnă că rezidenții cartierelor h4l vor avea parte de locuințe moderne, funcționale și prietenoase cu mediul, construite cu materiale de cea mai înaltă calitate. Acest parteneriat reprezintă o oportunitate unică de a aduce inovație și calitate premium în proiectele de construcții rezidențiale.

Fundermax are o tradiție de 130 de ani în producția de materiale de înaltă calitate. Panourile Fundermax oferă rezistență la intemperii, umiditate, zgârieturi și uzură, fiind ușor de întreținut și curățat. 

Colaborarea dintre h4l Development și Fundermax este un pas important în direcția dezvoltării și oferirii de soluții inovatoare pentru piața rezidențială. Prin combinația de experiență și expertiză a celor două branduri, consumatorii finali obțin avantaje importante prin accesul la produse de calitate superioară și soluții personalizate. 

Despre h4l Development:

Prin angajamentul său ferm față de inovație și excelență, h4l Development reușește să redefinească standarde înalte în domeniul imobiliar din România. Fiecare proiect demonstrează atenția meticuloasă la detalii, integrarea armonioasă în peisajul urban și o preocupare sinceră pentru confortul și fericirea beneficiarilor. Arhitectura modernă a acestor dezvoltări prinde viață, încântând prin designul plin de inspirație. Fiecare cartier este înfrumusețat de spații verzi generoase, asigurând un mediu reconfortant și sănătos. Cu fiecare proiect, ghidați de eficiență, inovație și transparență, h4l Development continuă să creeze comunități armonioase unde oamenii pot prospera în fiecare capitol al vieții lor.

Despre Fundermax:

Fundermax este un producător de încredere de materiale pe bază de lemn și HPL, cu o experiență de peste 130 de ani în industrie. Compania se remarcă prin produsele de înaltă calitate, durabilitate și diversitate, care se potrivesc perfect în proiectele de construcții rezidențiale și comerciale.


h4l înseamnă şi o bibliotecă de informaţii despre apartamente şi case, citeşte pe larg pe h4l.ro despre:

1. Apartamente Herăstrău la prețuri accesibile

2. Apartamente de vânzare Aviației - alternativa - h4l MILLENNIUM

3. Apartamente Aviatorilor - alternativeDespre h4l

h4l (home 4 life) – casa pentru viață – este promisiunea unui cartier care însuflețește viața. În acest moment, noi, h4l, ridicăm 7 astfel de cartiere în România, 5 în București, 1 în Brașov și 1 în Constanța. Am regândit modul în care se proiectează, se construiesc, se administrează și se cumpără locurile cărora le vom spune cu toții acasă. h4l (home 4 life) este curentul care va revoluționa modul în care vor arăta casele/apartamentele în România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/h4l/h4l-si-fundermax-parteneriat-strategic-pentru-constructii-durabile