Habitat Brokers preia vânzarea Autograph - Otopeni Villas

BUCURESTI - 3 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Live site

Începând cu luna decembrie 2021, Habitat Brokers, agenție imobiliară specializată pe zona metropolitană de nord a Bucureștiului, și North Point, dezvoltator imobiliar aflat la al șaselea proiect rezidențial, demarează vânzările Autograph - Otopeni Villas.

Autograph - Otopeni Villas

Autograph - Otopeni Villas

Amplasat într-o zonă nouă, sistematizată, a orașului Otopeni, cu acces rapid către polul de business din nordul Bucureștiului, ansamblul rezidențial Autograph - Otopeni Villas a fost conceput să ofere o calitate a vieții ridicată. 10 familii vor descoperi în Autograph modul ideal de a locui: într-o comunitate restrânsă, cu perimetru securizat, în vile cu arhitectură elegantă, modernă, compartimentate inteligent, finisate și dotate pentru confort superior.  Totul este completat de grădini proprii generoase, cu spații verzi amenajate profesionist. 

Proiectul rezidențial răspunde tendințelor curente pe segmentul mediu-superior și beneficiază de un bun raport preț-calitate.

North Point, dezvoltator imobiliar, creează de peste șase ani ansambluri rezidențiale care au ca fundație câteva principii de bază: calitatea lucrărilor și a finisajelor, arhitectură premium și sustenabilitate. Accentul este pus pe construirea de comunități care să interacționeze într-un mediu cu un stil de viață de înaltă calitate. Până în prezent, North Point a predat cinci proiecte de succes, toate situate în zona centrală și de nord a Bucureștiului.

Habitat Brokers a preluat vânzările ansamblului rezidențial Autograph - Otopeni Villas și astfel își consolidează poziția de lider în zona de nord a Bucurestiului, pe segmentul de vânzări de vile, cu peste 300 de unități în portofoliu.

Despre HABITAT RESEARCH SRL

Habitat Brokers este o companie specializata pe administrarea de portofolii imobiliare in vederea vanzarii, oferind servicii complete dezvoltatorilor si investitorilor: de la studii de piata si branding/ marketing imobiliar, pana la echipa de vanzari dedicata.
In 2021 Habitat Brokers implineste 10 ani de activitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/habitat-research-srl/habitat-brokers-preia-vanzarea-autograph-otopeni-villas