Habitual Decision Making

Definitie Habitual Decision Making

Luare de decizie sau rezolvarea unei probleme de catre consumator care necesita un efort minimal de cautare si evaluare a alternativelor inaintea achizitionarii. Se mai numeste si Automatic Response Behaviour, Routine Response Behaviour and Routinised Problem Solving. Vezi Extensive Problem Solving Limited Problem Solving.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Habitual Decision Making? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Habitual Decision Making.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Habitual Decision Making. Definitiile termenilor despre Habitual Decision Making cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Habitual Decision Making, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Habitual Decision Making.