Lupta pentru microfon... prin violenta verbala!

BUCURESTI - 12 octombrie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

9631-1p19.jpg

Hades Records da startul unui nou turneu de battle! Joi, 13 octombrie 2005, in club Underworld, se va da desfasura prima runda a " Off The Dome Battle Tournament II".

Cine a vazut filmul "8 Mile", cu Eminem in rolul principal, stie exact despre ce este vorba: doi rapperi se "dueleaza" verbal pe scena, avand drept arme o imaginatie bogata si un vocabular… extins! Folosind doar versuri si rime compuse pe loc, in timp real, pretendentii la "suprematie" incearca sa-si puna adversarii in dificultate si sa-i elimine din competitie. Cat despre invinsi… vor mai putea spune doar "am ramas fara cuvinte"!

Lupta pentru microfon... prin violenta verbala!

Organizate de Hades Records, evenimentele " Off The Dome Battle Tournament" se afla deja la cea de-a doua editie. Finala turneului de anul trecut a fost deschisa cu un show semnat JZArecta (rapper din Mexic) si a fost jurizata de nume importante din Hip-hop-ul romanesc - Bitza, FreakaDaDisk, Raku , Carbon, Brugner. Castigatorul editiei din 2004, Arssura, a semnat intre timp un contract cu casa de discuri Roton, urmand a-si lansa in curand albumul de debut.

Seria de evenimente "Off The Dome Battle Tournament II" se va desfasura pe parcursul a doua luni si jumatate, astfel: timp de patru runde preliminare (din doua in doua saptamani), cate doi concurenti se vor califica pentru marea finala. Dupa "duelul" finalistilor, cei care vor ocupa primele trei locuri vor beneficia de premii in valoare de peste 1000 euro!

Despre Hades Records


Hades Independent Saga este numele sub care se desfasoara evenimentele Hades din "sezonul toamna-iarna 2005". Fanii genului Hip-hop vor avea parte nu doar de un turneu de battle dotat cu premii substantiale, ci si de numeroase concerte cu artistii lor preferati! Voi reveni cu amanunte…


Pentru informatii suplimentare si fotografii:

Dragos Chiscoci
...............
0721.864.008
0740.102.764
...............
zodiak@hadesrecords.com
office@hadesrecords.com