Cum scapi de cosuri după o epilare definitiva realizata și alesă corespunzător tenului tău fin - Halo Beauty

Iasi - 5 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Majoritatea tinerelor sau adolescentelor se confruntă cu o întrebare foarte controversată “cum scapi de cosuri?“. Aceste primesc foarte multe răspunsuri care se contrazic între ele. O epilare definitivă cu dispozitive IPL pot cauza leziuni deoarece are o lumină de 550 până la 1200 de nanometri.

Fata care face un tratament faical

Fata care face un tratament faical

 Am ajuns la sedinta nr. 3 de epilare definitiva si rezultatele deja sunt vizibile, mai mult decat ma asteptam!! Multumesc tare mult. 

Diana Maria


Majoritatea tinerelor sau adolescentelor se confruntă cu o întrebare foarte controversată și anume: “cum sa scapi de cosuri?“. Aceste primesc foarte multe răspunsuri care se contrazic între ele. De aceea trebuie sa înțelegem problema din ansamblu, deoarece sunt mai mulți factori care influențează apariția acneei ca să știm exact proveniența ei și ulterior să știm exact cum scapi sa scapi de cosuri. Acestea diferă în funcție de ten și mai ales la adolescente cauza principala a acesteia este declansarea modificărilor hormonale. 

Nu are rost sa ne concentrăm pe cauzele pe care nu le putem controla sau alți factori genetici deoarece nu le putem oprii. Vom afla și cum scăpăm de apariția acesteia după o epilare definitivă. Cel mai bine este sa ne cunoaștem mai bine corpurile ca sa ne ferim de alimentele și medicamentele pe care le consumăm și care ne cauzează apariția a cosurilor. Pentru o strălucire mai spectaculoasă recomandăm să apelați la o terapie facială la salonul nostru unde ai și soluția pentru cum sa scapi de cosuri. Aceasta presupune înlăturarea acneei, ridurilor, petelor de soare și liniilor de expresie. În continuare vom vedea mai multe metode de a scapa de cosurile de pe fata, dar și să prevenim apariția acestora din timp. 

 

O epilare definitiva trebuie realizată corespunzător 

 

Dacă dorești sa ai un ten cât mai curat, cel mai probabil apelezi la o epilare definitiva. Aceasta trebuie realizată corespunzător ca sa nu ratezi vreun fir de par, dar nici sa iriti pielea. Una din cauzele acneei este neaplicarea soluțiilor corespunzătoare înainte și după epilare. Acum întrebare revine “ cum sa scapi de cosuri? “. Depinde ce fel de tip de epilare definitiva alegem. Dacă ne referim la dispozitive IPL trebuie sa luăm în calcul faptul ca acesta este nespecific deoarece frecvența este improprie. Acesta are o lumina de la 550 pana la maxim 1200 nanometri care poate cauza un risc de ardere sau hiperpigmentare. Acestea sunt leziuni care ulterior pot produce aceea, mai ales dacă hiperpigmentarea provoacă și alte schimbări hormonale în timpul pubertății sau a sarcinii. Desi ironic, IPL ul este mai bun pentru tratarea coșurilor, ridurilor și alte tratamente faciale. Pentru tenurile închise la culoare acesta nu este recomandat deoarece poate provoca mai multe leziuni mai ales în zona faciala. Există însă o excepție. 

Dacă firul de par este deschis la culoare și subțire nu sunt așa mari riscurile de apariție a leziunilor. Media tratamentului durează între 8 pana la 10 ședințe. Desigur că diferențele sunt luate în considerare în funcție de criterii de sex, varsta, nuanța pielii etc. Nu trebuie confundată cu procesul de epilare definitiva cu laser deoarece sunt diferențe semnificative. Lumina laserului este bazată pe o singura undă cu aceeași viteza de propagare. Aceasta este amplificată și generată printr-o emisie de radiații. Pentru fire groase și zone dese de par, o epilare definitiva corespunzătoare este cea cu laser. Investiția este una care este mult mai avantajoasa pe termen lung. Noi Holo Beauty optam pentru o epilare cu laser pentru a va ajuta să scăpați de următoarele cheltuieli și leziuni care pot provoca mai multe întrebări despre cum sa scapi de cosuri. 

Clientele noastre sunt mulțumite încă de la prima ședința, chiar dacă în rezultatele bune necesita destul de mult timp. Pielea fetelor a devenit mai moale și au rămas uimite de metodele eficiente pe care le avem la salon. Experiența specialistului este unul din secretul pentru netezitatea pielii fetelor care vin la noi. Începe acum procesul care durează de la 6 pana la 9 ședințe ca să te ferești de iritațiile care provoacă acneea nu sunt intalnite la fel ca ședințele făcute acasă cu un IPL.  

 

Cum sa scapi de cosuri într-un mod sănătos 

 

Tratarea acneei este asemănătoare cu prevenirea acesteia. O igienă corespunzătoare a feței este întotdeauna răspunsul la întrebarea cum sa scapi de cosuri. Pașii mici și eficienți în tratarea impurităților și păstrarea unui tenului curat contează foarte mult pe termen lung. Mai ales pentru tenurile sensibile și fine trebuie respectate anumite procese de igienă esențiale. În prima parte a procesului trebuie să alegi produsele de curățare corespunzătoare. Ingredientele care nu trebuie să lipsească din gelul de curățare sunt acidul salicilic, un beta-hidroxi acid și peroxidul de benzoil. Substanțele principale pentru combaterea acneei sunt cele cu agenți anti-microbiani. Pentru o finețe mai îndelungată alegeți produsele bogate în Vitamina C. Acestea trebuie să conțină și un antioxidant pentru a lumina cicatriciile cosurilor agrsive. Iritațiile leziunilor se pot prevenii cu substanțe botanice, printre acestea numărându-se ceaiul verde și aloe vera.

A doua parte a igienei tenului este exfolierea pentru a crește refacerea celulară și pentru a curăța porii de posibilele bacterii intruse. Există două tipuri de de exfoliere. Cea fizică și cea chimică. Exfolierea fizică presupune curățarea feței cu ingrediente ca zahărul sau cafeaua. Exfolierea chimică presupune folosirea produselor cu un conținut de acizi superficiali și blânzi care acționează în mod enzimatic. Pentru păstrarea netezității și strălucirii tenului trebuie folosiți exfolianți chimici în măsura în care ne permite sensibilitatea pielii. Dermatologii confirmă și faptul că majoritatea exfoliantilor fizici trebuie folosiți cu o mai mare moderație. În a treia etapă în care afli cum sa scapi de cosuri aducem aminte că o parte din ele pot apărea pe fond de stres. Pentru a prevenii apariția acestora recomandăm folosirea serurilor. Acestea conțin antioxidanți și vitamine care feresc tenul nu numai de stresul din jur ci și de radicali liberi. Dacă prezentați leziuni în urma unei acnee severe, un ser calmează inflamațiile acestora.

Folosirea produselor cu AHA conțin colagen și desfundă porii pentru a  nu se acumula bacterile care provoacă puroi. Ultimul pas pentru tratarea acneei este apelarea la tratamentele locale realizate de specialiști. Aceasta presupune desfundarea porilor și absorbția uleiului excesiv. Pentru acest procedeu folosim argilă caolin cu infuzie de plante și suc proaspăt de fructe. La Halo Beauty realizăm un tratament de acnee de 90 de minute pentru un ten mai strălucitor și mai curat. Sunt foarte multe beneficii în tratamentele noastre faciale una fiind soluția pentru cum sa scapi de cosuri deoarece punem accent pe procedurile importante tenului tău. 

 

În final dorim să luăm în considerare procedurile corespunzătoare atunci când realizați o epilare definitivă pentru a scădea riscurile de apariție a leziunilor ca să știi cum sa scapi de cosuri și respecți o igienă facială completă. Acestea sunt cele mai importante reguli pentru a obține prospețimea pielii dorite și pentru a o menține sănătoasă.


Despre Halo Beauty Salon Infrumusetare

Noi ne asigurăm că ești frumoasă ca să te simți confortabilă în pielea ta. Avem la dispoziție o varietate largă de servici de înfrumusețare ca să înfrunți fiecare moment din viața ta cu mare încredere. Specialiștii noștri studiază în amănunt fiecare latură a frumuseți ca tu să beneficiezi de intervenții făcute în totală siguranță.
Vino la salonul nostru dacă dorești o epilare definitivă pe corp pentru o finețe a corpului inedită. Tenul tău are nevoie periodic de o recondiționare și de aceea specialiștii noștri au lucrat la tratamente faciale care să-ți păstreze strălucirea feței tale.
https://halobeautysalon.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/halo-beauty-salon-infrumusetare/cum-scapi-de-cosuri-dupa-o-epilare-definitiva-realizata-si-alesa-corespunzator-tenului-tau-fin-halo-beauty