handpresso    

Comunicate de presa si evenimente pe tema handpresso

 • handpresso. Handpresso.ro

  handpresso

  Brasov, Brasov - 17 August 2011

  Comunicat de Net Sport Partners srl

  Un danez instalat in Franta revolutioneaza espresso-ul italian. Henrik Nielsen, inventatorul, un inginer cu o experienta remarcabila in lumea designului de produs, revolutioneaza lumea masinilor espresso cu un produs simplu, inovativ, recunoscut si a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cafea , sport , handpresso , espressor mobil

  Vezi toate comunicatele de presa despre handpresso

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul handpresso.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la handpresso. Informatiile despre handpresso cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul handpresso, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la handpresso, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.