HANDROM    

Comunicate de presa si evenimente pe tema HANDROM

 • HANDROM

  Curtea de Arges, Arges - 8 November 2006

  Comunicat de Fundatia Umanitara HAND-ROM

  ONG-uri, reprezentanti ai societatii civile, IMPLICATI-VA si ARATATI CA VA PASA!Sa initiem proiecte si programe prin care persoana cu dizabilitati sa-si influenteze viitorul si sa-si construiasca destinul este misiunea HAND-ROM. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre HANDROM

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul HANDROM.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la HANDROM. Informatiile despre HANDROM cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul HANDROM, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la HANDROM, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.