Poze Hans bertschmann

 • Christian Bogaru

  Poza: Cabinetele Ador & Associés si bwsp Hammond Bogaru & Asociaţii apără interesele familiei Bertschmann împotriva lui Jean Valvis.

 • Intra in lumea magica a lui Hans Christian Andersen!

  Poza: Intra in lumea magica a lui Hans Christian Andersen!

 • Hans-Werner Czerwinski şi Adina Utes participă la un prânz de afaceri organizat de Ventrust

  Poza: Hans-Werner Czerwinski şi Adina Utes participă la un prânz de afaceri organizat de Ventrust

 • Primirea de către ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a ambasadorului S.U.A în România, Hans Klemm

  Poza: Primirea de către ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a ambasadorului S.U.A în România, Hans Klemm

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hans bertschmann.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hans bertschmann. Pozele pe tema hans bertschmann cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hans bertschmann, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hans bertschmann, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hans bertschmann.