Pentru că sezonul rece bate la uşă - alege cosmetice bio de la MyOrganic.ro

BUCURESTI - 12 septembrie 2019

Comunicat tip General in Sanatate

Ai nevoie de cosmetice bio? Intra pe myorganic.ro

cosmetice organice

cosmetice organice

 Calendaristic mai este foarte puţin până la instalarea oficială a toamnei, iar venirea toamnei va atrage după sine şi adaptarea rutinei de îngrijire la noile condiţii de mediu, în special în cazul pielii şi al tenului care vor înfrunta direct vremea rece pe cale să se instaleze. Iar fiindcă acest lucru însemnă regândirea strategiilor cosmetice în conformitate cu noile nevoi, Myorganic a creat o gamă de cosmetice bio dedicate sezonului rece care se apropie pe zi ce trece.

Alege cosmeticele bio de pe myorganic.ro pentru a-ţi proteja tenul la început de toamnă

Fiecare anotimp îşi spune cuvântul asupra pielii noastre.  Dacă vara bronzul şi căldura contribuie la uscarea tenului şi accentuarea ridurilor, toamna aduce şi ea câteva pericole de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem cremele şi loţiunile de îngrijire.

Dacă sezonul cald a adus cu sine nevoia de o protecţie sporită atât în faţa ultravioletelor, dar şi a căldurii în sine şi a deshidratării,  sezonul rece impune grija faţă de uscarea excesivă a pielii datorată în primul rând temperaturilor scăzute şi vântului rece.

Din acest motive tenul şi pielea noastră, tocmai pentru că intră în contact direct cu acestea trebuie să fie extrem de bine protejate pentru a-şi păstra sănătate şi frumuseţea în faţa unor factori termici şi de mediu destul de agresivi. Iar acest lucru nu înseamnă altceva decât că produsele de îngrijire trebuie să se adapteze şi ele acestor noi condiţii pentru a continua să ne îngrijească şi să ne protejeze în mod optim.

Dacă până acum am folosit creme de faţă special concepute pentru vremea caldă şi toate particularităţile acesteia, de acum trebuie să optâm pentru un cu totul şi cu totul alt tip de cremă. Dacă vara mergea foarte bine o cremă de îngrijire uşoară şi apoasă pentru a nu încărca pielea deja încărcată de excesul de sebum specific verii şi pentru a-i permite acesteia să respire, toamna este recomandată mai degrabă o cremă grasă care să hidrateze foarte puternic.

Tocmai pentru a reda pielii deopotrivă elasticitatea şi  hidratarea pe care i-o răpesc vânturile aspre sau aerul rece. Aşa că acele creme grase şi uleioase pe care vara le foloseam cel mult pentru hidratarea zonelor aspre precum coatele sau genunchii, devin de acum încolo un must have al sezonului rece de care se va bucura cea mai mare parte a corpului, în special mâinile şi faţă. Iar fiindcă toamna şi iarna uscare şi descuamarea pielii sunt unii dintre cei mai mari adversari, folosirea untului de combo de pe myorganic.ro poate fi o soluţie salvatoare, fiind deopotrivă puternic regenerant şi stimulator al colagenului. Şi, bine-nţeles, un produs natural din gama cosmeticelor bio pe care ţi le pune la dispoziţie MyOrganic pentru acest sezon.

Indiferent de tipul de piele şi de particularităţile sale, ingredientele care să asigure hidratarea şi hrănirea în profunzime a pielii de-a lungul sezonului rece sunt absolut indispensabile alegerilor pe care le vom face pentru acest sezon rece. Şi la fel de indispensabile sunt şi ingredientele naturale pe care le folosesc cosmeticele bio de pe myorganic.ro.