10 iunie - Vino pe drumul autocunoasterii si al dezvoltarii personale. Atelier de DESEN MANDALE

BUCURESTI - 2 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Invăţam să desenăm mandale în puncte şi folosim jocul cu cardurile terapeutice COPE pentru a descătuşa subconştientul și creativitatea într-un mod blȃnd, contemplativ, prin joc si culori acrilice. Vino pe 10 iunie 2022, intre orele 18:00 - 21:00, la Centrul Holistic Soma, din Bucuresti.

Atelier desen mandale

Atelier desen mandale

 Lasă-te inspirat şi dă-ti voie să fii artist pentru o seară. Materialele pentru desenul MANDALELOR vor fi asigurate de noi. Vei lua acasă mandala desenată chiar de tine. Experienţa prealabilă în pictură nu este necesară. 

Ileana Vladut, terapeut holistic

Lasă-te inspirat şi dă-ti voie să fii artist pentru o seară. Materialele vor fi asigurate de noi. Vei lua acasă mandala desenată chiar de tine.

Experienţa prealabilă în pictură NU este necesară.

Evenimentul este accesibil pentru adulti si copii (varsta minima de 9 ani). Detalii:

https://www.facebook.com/events/641957313516131/641961523515710/

Bilete disponibile aici:

https://allevents.in/bucharest/desen-mandale-si-joc-terapeutic/200022486216729

 

CINE TE GHIDEAZA?

"Am mostenit de la strabunicul Constantin Brancusi viziunea sa pura si simpla referitoare la ceea ce insemna viata in profunzimea ei. Ii continui munca prin forma si culoare, sculptand subconstientul prin desen mandale si joc terapeutic, pentru ca tu sa-ti continui drumul de dezvoltare personala" - Ileana Vladut (stranepoata maestrului Brancusi si ghidul tau in acesta calatorie)

 

BENEFICII

Mandala ta personală și următoarele pe care le vei crea, te vor ajuta in timpul și după atelierul de Art-terapie să:

-eliberezi blocaje psiho-emoţionale, de care adesea nici nu eşti conştient -afli, prin contemplare, propriile raspunsuri ce izvorasc din subconstient, intr-un mod placut, relaxant, jucaus si plin de culoare; -iti deblochezi si sa iti amplifici creativitatea, in toate domeniile vietii; -meditezi si sa iti amplifici starea de bine; -scoti la suprafata artistul din tine; -te conectezi la propria sursa de inspiratie si intuitia -realizezi un obiect decorativ original, deosebit si inspirat pentru casa sau biroul tau; -te alaturi unor oamen frumosi, pasionati de autocunoastere si dezvoltare; -oferi un cadou original … de suflet, tie sau celor dragi.

Pictarea mandalelor acționează integral asupra personalității, iar tu devii creatorul tău, varianta ta ideală.

Crearea unei mandale în puncte nu este nici grea dar nici uşoară. Tehnica se poate învaţa într-un timp relativ scurt, dar lucrul în sine necesită rabdare şi atenţie la detalii.

Timpul de lucru dedicat unui astfel de obiect poate fi echivalent cu o frumoasă meditaţie în care, în timp ce laşi culoarea şi frumosul să se aşeze pe pȃnză, practici din plin concentrarea şi liniştirea minţii.

O formă minunată de mindfulness care te scoate din vȃltoarea vieţii şi în timpul căreia şi ceezi ceva incredibil de frumos.

CE VEI INVATA?

ĺn cadrul atelierului vei învăţa:

-să-ti descătuşezi subconştientul și creativitatea folosind jocul cu cărţile terapeutice COPE -să creezi scheletul unei mandale de la zero -tehnica punctelor -ce materiale trebuie să foloseşti pentru ca punctele sa iasă perfecte, să ramană in relief pe pȃnză, cum să le aplici pentru a crea anumite efecte şi cum să corectezi eventuale erori care apar -diferite modele şi arajnamente de puncte, diferite combinaţii de culori care se folosesc pentru un rezultat final frumos, armonios şi bogat

Si, cum ne-am propus sa inaintam pe drumul autocunoasterii si al dezvoltarii personale, in cadrul atelierului vom „lucra” impreuna folosind si tehnica jocului cu carduri metaforice de asociere Cope.

Ce sunt cardurile (cartile) COPE? Un set de 88 de carduri, ce ne conduc in calatoria interioara, de la criza la vindecare. Ele sunt produsul colaborarii unui pictor rus cu un terapeut israelit si un editor german.

Detalii eveniment aici: 

https://www.facebook.com/events/641957313516131/641961523515710/

Bilete disponibile aici:

https://allevents.in/bucharest/desen-mandale-si-joc-terapeutic/200022486216729

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/10-iunie-vino-pe-drumul-autocunoasterii-si-al-dezvoltarii-personale-atelier-de-desen-mandale