"Ape curate asumate"- sursa ta de pace interioara. Pregatiti pentru armonie

BUCURESTI - 13 septembrie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Aqua Carpatica ne sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

APA OZON

APA OZON

Pacea este celebrată, în întreaga lume, la data de 21 septembrie. O zi dedicată păcii mondiale, eliminării războaielor şi cooperării între oameni.

Pentru a inaugura ziua, Clopotul Pacii este tras la Sediul Natiunilor Unite. Clopotul este turnat din monede donate de copii de pe toate continentele, cu excepția Africii. Pe una din părţi a fost gravat textul: „Trăiască pacea absolută în lume”.

Anul acesta, în care conflictele armate au revenit în actualitate, au demonstrat că pacea este un deziderat pentru care eforturile trebuie intensificate.

“Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica,  prin evenimentele si actiunile de constientizare si educare privind potentialul si ecologizarea apelor  se alatura surselor tale de pace interioara, cat si armonizarii mediului acvatic.

Joi, 15 septembrie, in cadrul evenimentului “Ape curate asumate”, ne dam intalnire cu copiii de la Gradinita nr. 23 din Bucuresti. Vom experimenta cum ne conectam la "Sunetul pacii interioare" , astfel incat se fim  cat mai pregatiti  pentru a experimenta pacea in toate interactiunile noastre.  Despre intalnirile precedente avute cu copiii poti citi Aici

Avem nevoie să sărbătorim Pacea din interiorul nostru.

Să lăsăm deci să răsune clopotul păcii în inimile noastre în fiecare secundă de acum încolo.

Pacea interioară este primul pas către pacea mondială.

Fie ca Pacea să dăinuie pe Pământ!

Aqua Carpatica ne sustine printr-o informare corecta si o hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/ape-curate-asumate-sursa-ta-de-pace-interioara-pregatiti-pentru-armonie